Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

7 Ocak 2011 Cuma

Aydın Örs'e Soruları Alalım

Türk basketbolunun efsane ismi ve Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Aydın Örs'le bir aksilik olmazsa bu akşam veya yarın sabah kısa, güncel bir sohbet gerçekleştireceğim. Sormak istediğiniz sorular varsa bu akşam yorum kısmına bırakın, elimden geldiğince ve vakit yettikçe sormaya çalışacağım.

23 yorum:

ertugrul_solomon dedi ki...

Takıma bir uzun takviyesi düşünülüyor mu?

Bi de Diana Taurasi'nin durumunu.neden yollar ayrıldı, niye kulüp ona destek çıkmadı.

mozlu dedi ki...

Ergin Ataman ve Oktay Mahmudi'yi yetiştiren kişi olarak saha içi ve saha dışı tutumlarını nası ldeğerlendiriyor. (teknik değil)

sporingen.com

kerreum dedi ki...

David Andersen'i düşünür mü hoca?Taraftar uzun hamlesini canı gönülden istiyor...
sevgiler

Unknown dedi ki...

1- Sean May ilgili olarak teknik yönetimin planları ve beklentileri nedir? Şu ana kadarki oyunu hakkında ne düşünüyorlar?

2- Yeni bir transfer düşünülüyor mu; özellikle de pota altına?

3- Fenerbahçe Ülker'de geçen yıllara göre takımın oyun anlayışı, transferler ve medyaya yansıyan diğer yenilikler dışında arka planda değişenler neler?

4- Taurasi ve karıştığı doping olayı konusunda ne düşünüyor? Dünyada bir numara olan bir oyuncunun karıştığı bu olaya şüphe ile yaklaşmalı mıyız? Klüp farklı senaryoları değerledirmedi gibi görünüyor.

giray15 dedi ki...

Sezon başından beri,saha içinde ve saha dışında Spahija'nın karar ve hareketlerini göz önüne alarak kendinizi onun yerine koysanız farklı davranırdım dediğiniz bir durum olmuş mudur? Sorum kesinlikle art niyetli,ikilik çıkarma amaçlı bir soru değil.Merakım Türkiye'de spor klülerinde pek rastlamadığımız bir yapının Fenerbahçe'de uygulanıyor olmasından geliyor. Saygılarımla.. Giray Bayburtlu

basketçi dedi ki...

olası bir spahija başarısızlığında pat riley örneğinde olduğu gibi takımın başına geçmek ister mi?
__________
olurda tekrar milli takımın başına geçmesi istenirse kabul eder mi?

alengir dedi ki...

Enes Kanter olayı hususunda birşey yapmayı düşünüyorlar mı

jbck dedi ki...

Gasper Vidmar'ın durumu nedir? Bu sene oynama ihtimali var mı?

luke dedi ki...

Final Four sansimizi icin ne dusunuyor? Gruptan cikarsak muhtemel rakibimiz siena icin ne dusunuyor? Bizim yerimizde olsa final four icin bilet alirmiyidi :))

Cüneyt Kaşeler dedi ki...

Basketbol da olan yardımcı antrenörün baş antrenör olması geleneği ( Siyavuş-Örs-Ataman-Mahmudi) çok başarılı şekilde olur iken futbol da neden olmuyor? Fenerbahçe erkek basketbol şubesinde Ertuğrul hoca bu sırayı takip edecek mi?
Saygılarımla
Cüneyt Kaşeler

Unknown dedi ki...

1) Vidmar ve Engin'in durumları nedir? Ne zaman parke üstünde görebileceğiz?

2) Taurasi konusunda taraftara net bir açıklama yapılmaması tamamen "gizlilik" mi? Genel olarak kendi fikri ne bu konuda?

3) Sean May'den istatistik kağıdında ve boyalı alandaki varlığı olarak beklentileri ne?

4) Roma'dan şampiyon olarak dönen genç takımla A Takım'ın entegrasyonu yapılacak mı? Özellikle Erbil, Can, Kerem gibi gençleri kadroda görmek beni mutlu ediyor. Acaba aralarında NCAA / NBA denemek isteyenler var mı, ya da kalıp bu formayla Avrupa'yı domine etmeyi mi düşünüyorlar?

Valla pek kısa olmadı ama artık, olduğu kadar :)

ertugrul_solomon dedi ki...

rica ediyorum taurasiyle ilgili bol bol soru sorun.yoksa hiçbirşeyi öğrenemicez, kimse çıkıpta o konuda açıklama yapmaz.2 satır yazıp gönderdik dediler, hepsi o.

ashan dedi ki...

Deplasmandaki Siena macinda Spahija'nin Greer'i 3. dakikada oyundan alip, macin daha ilk devresinde Erbil ve Maxim'i sahaya surmesini nasil degerlendiriyor?

persona non grata dedi ki...

1- Takımın halkla ilişkiler, pazarlama gibi konularda eksiği olduğunu düşüyor mu? Kulüple ilgili haberleri hep ikinci kaynaklardan duyuyoruz, taraftarın bilgilendirilmesi ve takımla taraftarın daha yakın hale gelmesi için plandığı şeyler var mı? Bu konular kendi görev alanına giriyor mu?

2- Enes'le ilgili kulübün durumu nedir. Enesi bu sezonlukta olsa geri döndürmek gibi bi gayretimiz oldu mu?

Kutlu dedi ki...

Genel bir soru soraıym. Fenerbahçe Ülker ile hedeflediği nedir? mesela Euroleague de her sene final four oynayan bir takım yaratmak ve bunu sürekli hale getirmek mi?

basketsever dedi ki...

fb ülker avrupa ve dünyadan yetenekli gençleri alt yapıya veya kadrosuna katmak için yeterli çalışmaları yapabiliyormu.yani dünyanın birçok yerine dağılmış bir scout ekibi varmı.buraya ayrılan belli bir maddi imkan varmı.mesala avrupada boy göstermeya başlayan güçlü atletik afrika kökenli(nijerya gibi)oyuncuları uygun imkanlarla kulübe kazandıramazmıyız?

Unknown dedi ki...

Diana Taurasi'nin doping kontrol sonuçlarıyla ilgili:
"Geçmişte ceza yemiş bir Doping Kontrol Laboratuvarı'nın %100 güvenilir sonuçlar verdiğine inanıyor muyuz? Ayrıca bu Laboratuvar için herhangi bir denetleme vb faaliyette bulunacak mıyız?"

serdar dedi ki...

Top 16ya kadar pota altına bi uzun takviyesi yapılacak mı?
bunu cok merak edıyorum butun fenerbahce taraftarları gıbı,tesekkurler maliano

AykanGulten dedi ki...

5 sene sonra nasıl bir Fenerbahce takımı hayal ediyor, takım ne noktaya gelmiş neyi başarmış olacak?

willie07 dedi ki...

Takımın kilit Türk oyuncuları (mirsad-kaya-ömer) 30 yaşı üzerinde.Geleceğe yönelik bu oyuncuların yerini doldurma adına planlama nasıl olacak? Altyapımızda bu oyuncuların yerini dolduracak yetenkler var mı?

Arda Yuzbasioglu dedi ki...

Enes Kanter olayı ile ilgili ne düşünüyor?

Adsız dedi ki...

Enes Kanter'in geri dönmesi veya Zaza Pachulia'nın transferi gibi bi durum var mı?

ertugrul_solomon dedi ki...

noldu röportaj?

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...