Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Ocak 2011 Salı

Esteban Batista Caja Laboral'de

Esteban Batista'dan yazın bahsetmiş ve kendisinin bir büyük Avrupa kulübüne gideceğini düşünmüştük. Biraz geç oldu ama Caja Laboral'e yakın bir yerel kaynak Vitoria temsilcisinin oyuncuyla sözleşme imzalamak üzerinde olduğunu geçti an itibariyle. Caja Laboral bu transfer karşılığında, Fuenlabrada'ya 850.000 euro ödeyecek. Sözleşme Haziran 2012'ye kadar devam edecek.

Bugün Caja Laboral Başkanı Josean Querejeta birkaç transfer yapacaklarını söylemişti. Doğrusu, bu kadar çabuk bir hareket beklemiyordum. Özellikle Caja Laboral'den daha iyi kaynaklara sahip Türk takımlarının bu kadar doğru ve nokta atış yapmakta çok geç kaldıklarını düşünürsek. Caja Laboral bu anlaşmayla birlikte Splitter sonrası en gösterişli transferini yapmış oldu. Pota altında bitirici ve sert bir savunmacı arayan Laboral için Batista'dan daha iyisini bulmak, bu zamanlarda hemen hemen mümkün değildi. Pota altı rotasyonlarında şu an Stanko Barac, Pape Sow ve Mirza Teletovic'i bulunduran Ivanovic, Top 16 mücadelesinde yerel rakibi Unicaja Malaga'nın pota altı sertliğiyle mücadele edecek konuma geldi ve açıkçası Batista ismiyle de bir adım da öne geçtiler.

EKLEME : Ve Fuenlabrada resmi sitesinden açıklamayı yaptı. Ancak, haberde Caja Laboral'e transfer olmasından çok, Esteban Batista'nın taraftara, kulübün Batista'ya olan teşekkürlerine yer verilmiş ve yollarımız ayrıldı denmiş.

1 yorum:

Özcan Yüksel dedi ki...

batista çok beğendiğim bir oyuncu acb kaiyeri de başarılarla dolu. Caja laboral çok yerinde bir transfer yaptı. Habere az önce talkbaskette raslamıştım şimdi sende görüyorum hız için tebrikler. Bu arada zalgiriste de salenga dopingli çıkmış begic de gittikten sonra pota altında top 16da hiç varlık gösteremeyecekler bu gidişle

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...