Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

25 Ocak 2011 Salı

Rakocevic ve Roberts'e Özel Önlem

Sırp gazeteci Nenad Radojevic, bugün yapılan Partizan antrenmanından sonra, koç Jovanovic'le mini bir röportaj yapmış ve Efes Pilsen maçıyla ilgili sorular sormuş. Partizan taraftarının çok yakından tanıdığı ve hafifte çekindiği 2 isim; eski forvetleri Lawrence Roberts ve eski Kızılyıldızlı Igor Rakocevic. Radojevic'in bu oyuncuları ve özellikle Igor Rakocevic'i nasıl durduracaklarını sorduğunda Jovanovic'in cevabı; "Dragan Milosavljevic'i hazırlıyoruz. Şaka yapıyorum! Rakibimizin hücumda sadece 2 opsiyonu varsa, onları savunmak bizim için çok kolay olur. Ancak, Efes Pilsen'de birilerini durdurduğunuz zaman biriler çıkıp oyunun yönünü değiştirebilir. Elbette, Igor bir problem ama yalnız değil. Efes Pilsen, pota altında kuvvetli bir takım. Roberts'e göre hazırlıklarımız olacak. O güçlü ve iyi bir oyuncu."

Partizan'da ağır Real Madrid mağlubiyetine rağmen, Adriyatik Ligi'nde Olimpija karşı kazanmış olmanın ve ligde bu sezon ilk defa zirveye çıkmanın morali hakim. Jovanovic sözlerini şu şekilde sürdürmüş; "Arena'nın atmosferi oyuncularımız açısından muhteşem. Real Madrid'e karşı oynadığımız oyundan daha iyisini göstermek istiyoruz. Biletlerin tamamı tükenmek üzere. Umut ediyorum ki taraftarlarımız oyuncularımıza büyük bir şevk aşılar ve arkamıza büyük bir rüzgar alırız. Atmosfer bizim açımızdan ürkütücü değil.". Efes Pilsen'in geçen sezondan daha farklı olduğunu ve bu sene iyi bir kimya yakaladığını belirten Jovanovic stres altında olduğunu belirtiyor ve; "Perasovic'i aldılar ve yeni bir düzen sağladılar. Bütün pozisyonlarda alternatifli, sert, yıldırıcı ve iyi oyuncuları var. Bizi çok zor bir maç bekliyor.".

Bu arada, Partizan yönetimi, bu maç için ayrılan biletleri satışa çıkardı ve bunlar da çok kısa sürede bitti. Efes Pilsen'i bu maçta gerçekten çok ateşli 22.600 taraftar bekliyor olacak. Onlara karşı oynamak hiç kolay değil!

1 yorum:

Çağrı dedi ki...

Kuralar çekilmeden önce adam gibi tribün ve atmosfer görebilmek için Efes'e çıkmasını istediğim takımdır Partizan.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...