Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

5 Ocak 2011 Çarşamba

Kura Sonrası Görüşler (H Grubu)

Olympiacos

Olympiacos genel menajeri Christos Stavropoulos gruplarını şu şekilde değerlendirdi; "Oldukça yarışmacı ve heyecan verici bir normal sezonu mutlu bir şekilde geride bıraktık. Hedefimiz tekrar Final Four oynamak. Takımların hepsine saygı duyuyoruz ama aslında rakibimizin kim olduğu önemli değil. Top 16'da 6 maç oynayacağız. 6 zorlu maç oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Ancak, playofflara kalmanın anahtarı da bu."


Fenerbahçe Ülker


Fenerbahçe Ülker genel menajeri Nedim Karakaş grubu şu şekilde değerlendirdi; "Top 16 oynamak her zaman çok zor olmuştur, çünkü takımlar güçlüdür. Bu yıl elimizden gelenin en iyisini yapmayı ve gidebildiğimiz en son noktaya gitmeyi deneyeceğiz. Final Four'un adaylarından Olympiacos'a karşı oynayacağız. Bu sene muhteşem bir iş çıkaran Zalgiris'le oynayacağız. Ve Valencia, koçumuz Neven Spahija'nın eski takımına karşı oynayacağımız bu düella oldukça heyecanlı olacak. Taraftarlarımızın vereceği destek burada oldukça önemli. Elimizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra mutlu olabiliriz."

Zalgiris Kaunas


Zalgiris genel menajeri Paulius Motiejunas grubu şu şekilde değerlendirdi; "Her Top 16'da olduğu gibi zorlu maçlar ve zorlu bir grup bizi bekliyor. Evimizdeki bütün maçları kazanırsak, çeyrek finale kalmak için önemli bir şansımız olacak. Valencia koç değişikliğinden sonra, inanılmaz bir gelişim gösterdi. Fenerbahçe ve Olympiacos oldukça güçlü takımlar. Evimizde bütün hepsini yenecek gücümüz olduğuna eminim. Hedefimiz evimizdeki bütün maçları kazanmak ve deplasmanda bir maç çalmak."

Zalgiris koçu Rimantas Grigas ise; "Oldukça zorlu takımlara karşı, zorlu maçlar oynayacağız. Ancak, bu bizim ve taraftarlarımız için oldukça heyecan verici. Her takım yenilebilir. Avrupa basketbolunun en iyi takımlarını yenmek için savaşacağız. Yüksek seviye basketbol bizi bekliyor. Rakiplerimizi hızlıca değerlendirmeyi sevmiyorum. Onları oldukça doğru bir şekilde analiz etmeli, doğru yorumlamalı ve sonuç olarak doğru kararlar verebilmeliyiz. Öte yandan, Top 16'da 3 tane üst düzey Litvanyalı oyuncuya (Darjus Lavrinovic, Sarunas Jasikevicius ve Robertas Javtokas) karşı oynayacak olmak oldukça eğlenceli olacak." dedi.

Zalgiris forveti Mindaugas Kuzminskas değerlendirmesinde şu cümlelere yer verdi; "Kura çekimi izlenimim gayet normal olduğu yönünde. Çok kötü veya çok güzel kura görmedim henüz. Top 16'da kolay bir rakibi asla beklemezsiniz. İlk bakışta H Grubu'nun oldukça zor takımlardan oluştuğunu ve her takımın galibiyet için savaşacağını düşünüyorum. Ancak, herhangi bir şeyden ötürü ağlayamazsınız."

Power Elec. Valencia

Power Electronics Valencia başkanı Vicente Sola kura çekimini ve Top 16 şanslarını şu şekilde değerlendirdi; "Diğer 3 grupta olduğu gibi, bu grupta oldukça zor. Avrupa'nın en iyi takımları burada. Daha önce Zalgiris ve Olympiacos'a karşı oynamıştık. Geçen sene Eurocup şampiyonu olduğumuzda kadromuzda bulunan koç Neven Spahija Fenerbahçe Ülker'in başında ve oyuncumuz Matt Nielsen şimdi Olympiacos'da. İkisi de şampiyonluğu kazanmamızda oldukça kilit rollere sahipti. Eminim ki, taraftarımız oynayacağımız bu heyecan verici maçlara motive olmuşlardır."

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...