Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

9 Ocak 2011 Pazar

Strasbourg'dan Rekor Denemesi

Rekor mu değil mi bilmiyorum ama Fransa Ligi'nde aralarında sadece 1 puan fark olan iki takımın maçındaki bu fark ve ikinci periyoddaki 37-0'lık skor tarihe çoktan geçti bile. Bayanlarda milli takımımız bunu başarmış galiba ama erkeklerde bu düzeyde rakibine 0 çektiren başka bir takım var mı emin değilim. Tek bir sayı dahi atamamayı nasıl başardılar onu da anlamış değilim.

2 yorum:

murat ozen dedi ki...

Alt yapı maçlarında bu tür şeyler çok görünüyor ama bu seviyede çok ilginç. Diğer periyotlardaki skorlar oldukça yakın. Ayrıca Strasbourg'da tanıdık Digbeu Alain oynuyor.

Ben bu tür skorlara hep itiraz etmişimdir. Rakibi yenmek ya da ezerek yenmek ile bu hale düşürmek arasında bir fark olduğunu düşünüyorum. Bir kaç sene önce Almanya-San Marino maçı 11-0 iken kazanılan penaltı için topun başına Almanya'nın kalecisi geçmek istemişti ama neyse ki vazgeçirdiler.

Bu sonuçla Orleans takımının oyuncuları ve teknik yönetiminin başı göğe ermiş olmalı.

cem dedi ki...

O değil de çeyrek skorlarının toplamı maç skoruna uymuyor? Zaten büyük yazan 96-39'un altındaki çeyrek çeyrek dökümde de son periyod skoru 93-38 olarak görünüyor. O bir puan farkı 2. periyoda yazsınlar Strasbourg da onurunu kurtarmış olur (:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...