Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

11 Nisan 2010 Pazar

Ve Enes Kanter'in Nike Hoop Summit 2010 Görüntüleri

Postları altalta sıralayınca "Dünya Enes Kanter Günü" çerçevesinde kutlamalar varmış gibi gözüküyor farkındayım ama Enes Kanter'in merak edilen performansı da nihayet nete düştü. Klip tamamen Enes Kanter pozisyonlarından oluşuyor. Elalemin Rubio'su varsa bizim de Enes'imiz var diyerekten gaza gelmiş haldeyim. Yürü be aslan parçası kim tutar seni !


Link

9 yorum:

bora dedi ki...

Sadece aşağıdaki görüntüler ışığında söylüyorum, pota altını domine etiş gibi ve benim zannettiğimden daha iyi bir şutu varmış. eğer bu şut mekaniğini geliştirirse en azından orta mesafeden bir şut tehdidi oluşturursa büyük işler başarıcak gibi. Fakat şut konusunda onu bekleyen en büyük tehlike 17 yaşında olması ve henüz üst seviyelerde ağırlık çalışmamasıdır. Yaşu büyüdükçe ve ağırlık çalıştıkca şutunun gelişme ihtimali olduğu gibi, bozulma ihtimalide vardır. Dilerim şutu bozulmaz. Amerikaya gitmesi üzerine her kafadan bir ses çıktığı ortamda dileriz yeni temsilcimiz olur fakat Nowitzki'nin rekorunu kırdığı diye beklentileri de çok üst seviyelere çıkarmayalım lütfen

hasanerdem dedi ki...

videoda sorun mu var, açamadım ben :(

file not found falan dio...

maliano dedi ki...

Düzelttim az önce kanka, kaynak kodları değiştirmişler sanırım..

Atilla Nesipoğlu dedi ki...

bende video bile gozukmyr! o bölüm bos duruyr sorun bende mi?

Adsız dedi ki...

maliano eurolig katılımlarını yazmadın?

maliano dedi ki...

Fırsat bulamadım henüz, en uygun zamanda inşallah..

hasanerdem dedi ki...

tamamdır kanka saolasın :)

Çağrı dedi ki...

Orta mesafe şutu var gibi, dribbling yeteneği de gözüküyor 1-2 pozisyonda ama asıl önemli nokta şu anda yaşıtlarına karşı fizik avantajını kullanarak pota altını domine edebiliyor ama ileride nba olduğunda böyle bir avantajı kalmayacak pek (boyu 2.08 gözüküyor yanlışım varsa düzeltin) o yüzden oyunun diğer alanlarını da geliştirmesi gerekiyor, umarım başarılı olur ...

@mali

Draft konusunda bir bilgi var mı, ncaa de kaç yıl oynamayı düşünüyormuş bu arkadaş, 2012 de ilk 5 ten gider mi =))

oktay dedi ki...

Enes 2011 mock draftında (draft express.com) 11. sırada görünüyordu. Mart sonunda Kentaki üniversitesi ile anlaşınca 10. sıraya çıkmıştı. 10 nisandaki maçtan sonra 2. sıraya yükselmiş.

Bu yıl drafta girecek demarkus kazıns'tan daha iyi bir basketbolcu olacağını düşünüyorum (demarkusun bu yıl 5. sıradan seçilmesi öngörülüyor)

Ayrıca 10 nisandaki maçta fiziksel kuvvetinden dolayı başarılı olduğunu düşünmüyorum. aksine temel basketbol bilgisi çok iyi olduğu için zıp zıp amerikalı siyah oyuncular gibi tek yönlü ve tutuk değil. çok yönlü oynuyor. şutu var. yüzü dönük driplingi iyi ve post hareketleri çok iyi.

En azından kris boş ya da karlos buzır gibi başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrıca oyunu nba deki oyunculardan en çok tim dankın'ı andırıyor.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...