Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

18 Nisan 2010 Pazar

Eurocup Şampiyonu Power E.Valencia

2009 - 2010 sezonu Eurocup şampiyonu Alba Berlin'i 67-44 yenen Power E. Valencia oldu. Bu senenin en formda, en iyi çıkış yapan takımı böylece ödülünü almış oldu. Maçı dışarıda olduğum için izleyemedim. Maç yazısı ulaşırsa veya kendim izleyebilirsem daha geniş bir değerlendirme yazacağım. Valencia'ya tebrikler, seneye Eurolig'e doğrudan katılma hakkı elde etmiş oldular böylece. Kadroyu korurlarsa şimdiden Top 16'ya kalacaklarını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Üçüncülük maçında Bilbao'nun Yunan ekibi Panellinios'u 76-67 yendiğini de ekleyelim.

ALBA BERLIN: Wright (2), McElroy (2), Dojcin (3) , Byars (9), Jenkins (6), Hamann (9), Golemac (4) , Chubb (4), Sekulic ( 4), Cemal (1).

POWER ELECTRONICS VALENCIA: De Colo (7), Martínez (-), Claver (4), Nielsen (7), Perovic (17) , Pietrus (3), Marinovic (12), Kelati (13), Lishchuk (4), Iván García (-).

2 yorum:

Unknown dedi ki...

TV'de Haftanın Basketbol Ekranı
http://www.fanatikbasket.net/blog.asp?id=474

Adsız dedi ki...

jenkings çok iyi bir oyuncu içeri drivelarda maçın kopma noktalarında bir kaç net asisti boşa gitti alba uzunları tarafından finallerde en az sayı atan takım olarak bir rekor bu sanırım maçın geneline dönersek alba ilk periyot başa baş götürüyordu maçı ama 10 8 öndeyeken ilk periyot dahil 2.periyotta 13 2 lik seri sonucu sonuç 21 10du jenkingsin basket faulüne kadar ama maçı koparan kellatinin serisi oldu ard arda önce bir üçlük sonra kobe tarzxı bir ikilik 2 dakka sonra bir basket daha atınca ilk periyot skor üretemeyen kelati 7 sayıya ulaşmıştı
valenciada oynanayn perovic gerçekten esaslı bir oyuncu türkiyede izlemek zevkli olucak partizan gelişli oyuncuyu

valenciayı tebrik ediyoruz

ayrıca 3.lük maçında hervellein sadece 3 sayı atarak 20 puana ulaşması saygıdeğer bir durumdu

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...