Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

9 Nisan 2010 Cuma

Milosevic'in Saldırı Sonrası Hali

Haftaiçinde Novi Sad'da saldırıya uğrayan Partizan'lı Milosevic'in son hali böyle. Dev gibi adam nasıl bu hale gelmiş diye ben de merak etmiştim ama sebebi aslında oldukça basit. Saldırının baş aktörü "Dado" olarak bilinen profesyonel K1 sporcusu Damir Mihajlovic'miş. K1 nedir diye merak edenlere de karate, tekvando, muay thai, kickboks ve diğer birçok sporun karışımı bir kokteyl olduğunu ekleyeyim. Bu açıdan bakınca sonuç pek şaşırtıcı değil. Olayın adli yönünde de gelişmeler var. Saldırıya karışan Bojana Mihailovic ve Gojka Ćulibrka yakalandı ama Goran Besic, Mihajlo Smiljanic ve başroldeki Damir Mihajlovic hala kayıp. Hatta Dado'nun Macaristan'a kaçtığı söyleniyor. Polis er geç bu şüphelileri de yakalayacaktır. O zaman olayın neyden kaynaklandığı ortaya çıkacak.

Düzeltme : Haberi ilk yazdığımda ciddi durumunun olmadığını yazmıştım ama Milosevic'in bu sezonu kapatabileceği ve basketbola dönüşünün de soru işareti olduğu yazılıyor.
Partizan resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre omurgasında 2 kırık var ve durumu 1 hafta sonra yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

5 yorum:

Furkan Zengin dedi ki...

valla partizan taraftarı mihajlovic'i ele geçirirse pek K1 falan takmaz gibime geliyor bana...

bahadır dedi ki...

ucuz kurtulmuş o zaman ,Profesyonel K1 sporcusu tek başına bile dalsa mahveder zaten bide arkadaşlarını toplayıp gelmiş:)

Tayfun Yurdagül dedi ki...

Devlerin savaşı olmuş valla yazık final four'u kaçırdı

Adsız dedi ki...

NAPOLİ BASKET TAKIMININ MAÇLARINI NASIL İZLERİZ maliano?kanal vs

maliano dedi ki...

Hiç bir bilgim yok. Pek izlenesi maçlar çıkarmıyorlar zaten yazık çocuklara :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...