Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

23 Nisan 2010 Cuma

Herreros'tan Barcelona İtirafı

Bu sezon ezeli rakip Barcelona'ya kaybedilen 7 maç ve üç kupadan (daha şimdiye kadar) sonra kulüp başkanı Perez pek bir şey söylemese de koç Messina rakipleri için övgü dolu sözleri fazlasıyla söylemişti. Kendi blogunda hem Avrupa'nın en güçlü takımı, hem de tarihin en güçlü takımlarından biri olarak Barcelona'dan bahseden Messina'ya, basketbolu bıraktıktan sonra kariyerine Real Madrid'de direktörlük göreviyle devam eden Alberto Herreros çok daha iddialı bir itirafla katıldı. Kariyerinin yarısını Real Madrid'de, diğer yarısını da Estudiantes'te geçirerek tam bir "Madrid evladı" olan Herreros'un sözleri aynen şöyle:

"Rakamlara bakınca iyi durumdayız ama onlar bizim ve Avrupa'daki bütün takımların üzerinde. Toni Kukoc ve Dino Radja'nın oynadığı, Maljkovic'in yönettiği Jugoplastica'dan beri Barcelona kadar güçlü ve dominant bir takım görmedim. Bununla başa çıkmak zorundayız."

Görünen köy tabi ki kılavuz istemez ama Herreros'un bu açıklamaları biraz da kendi başarısızlıklarını hafifletmek niyetiyle olabilir. Yoksa Barcelona iyi oyununa karşın son haftalarda Manresa ve Lagun Aro gibi düşmemeye oynayan takımlara karşı çok zor anlar yaşadı. Hatta Lagun Aro'ya da farklı kaybetti. Tartışmasız son dönemin en formda takımlarından biri ama bu kadar uzun bir periyod için konuşmak en başta takımın koçu Messina'ya ayıp etmek anlamına gelebilir.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...