Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Nisan 2010 Çarşamba

Tanjevic'in Yeni Açıklaması ve Sorular

Ameliyat sonrası dinlenme evresindeki Tanjevic yine Bosna basınına konuştu. İçerik olarak çok yeni bir şey yok ama hoca yine umutlu konuşmuş. Kemoterapiye başladıklarını ve yazın Milli Takımın başında olmayı umut ettiğini söylemiş. Yalnız benim bu olayda anlamadığım bazı şeyler var. Kemoterapi hem ağır hem de kısa olmayan bir tedavi süreci. Bir de hocanın yaşı dikkate alındığında sorulması gereken bazı sorular var;

1) Bogdan Tanjevic'in sahalara dönüşü konusunda herkes umutsuz konuşurken neden sürekli basında hocanın döneceği haberleri dönüp duruyor?
2) Evimizdeki şampiyonaya 4 ay kalmışken Nasreddin Hoca misali "Ya dönerse" deyip Tanjevic'i beklemek doğru mudur yoksa hocayla konuşulup en kısa sürede yeni bir ekiple şampiyonaya hazırlanılmalı mıdır?
3) TBF perde arkasında böyle bir hazırlık içinde midir? Eğer böyleyse neden bunu paylaşmamaktadır?
4) Sahalara dönmesinin zor olduğu bilinen Tanjevic ile ilgili sürekli döneceği yönünde haberlerle zaman mı kazanılmaya çalışılmaktadır?
5) Orhun Ene Milli Takımımızın yeni hocası olarak belirlendi mi? Eğer belirlendiyse neden medyadan saklanmaktadır?
6) Ve eğer Tanjevic hastalığı sonrası yazın takımın başına dönmeyi başarırsa bu süreçten çıkan biri olarak ne kadar verimli olabilir?

Tanjevic sürekli kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ve ülkemize, ülkemiz insanlarına olan sevgisini ifade ediyor. Tamam böyle zamanlarda vicdanımız rakipsizdir, duygusalızdır. Hatta bazı insanların "Tanjevic iyileşsin de şampiyonada gruptan çıkmasak da olur." dediğini tahmin edebiliyorum. Ama olaylara biraz gerçekçi yaklaşıp uzun yıllar bir daha evimizde yaşayamayacağımız bu atmosfer için profesyonel bir planlamaya gitmenin vakti çoktan gelmedi mi? Tanjevic'in dönme ihtimaline karşılık onu teknik danışman vb bir göreve getirip, doğru staffı şimdiden kurmanın, birçok problemi zaten mevcut olan Milli Takımımıza acil çözüm üretecek bir ekibi görevlendirmenin zamanı çoktan gelmedi mi?

3 yorum:

Eren dedi ki...

kesinlikle zaman kazandırmaya yönelik bir hamledir. ayrıca tanjevic'in başka bir kademede çalışmak gibi bir şeyi de kabul edeceğini zannetmiyorum.

cannksk dedi ki...

Cidden çok riskli tanjevicin çalışması, annem daha gecen yaz böyle bir tedavi gördü. insan cidden eskisi kadar kuvvetli olamıyor, kendini zorladıkça da ameliyat olan kanser hastalarında ödem başta olmak üzere bir çok sorun çıkıyor. insanın idealist olması güzel bir şey ancak hiç birşey sağlığından önemli olmasa gerek

erdemba dedi ki...

koçtan öte bir sürü sorun var bi de önümüzde, pota altında çok zayıf kalacağız gibi geliyoru bu şampiyona da, bundan sonra başka sakatlık olmasa bari.. orhun ene en kötü bir şekilde götürür takımı yoksa...

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...