Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Şubat 2010 Pazar

Fenerbahçe Ülker: 72 - Mersin B.Ş.B: 68 (Türkiye Kupası Fenerbahçe Ülker'in)

Beklenenden zor oldu final. Fenerbahçe Ülker'in yorgunluğa rağmen kadro farkıyla maçı koparacağını düşünenleri Mersin B.Ş.B müthiş direnciyle yanılttı. Maçın adamı yine Kinsey oldu ama esas alkışı tam ritmini bulmuşken Baron'u durduran Ömer Onan'a yollamak lazım. Oyunun başlarında dış atışları, devamında da pota altını savunmakta zorlandı Fenerbahçe Ülker. Hem Asım Pars, hem de İnanç etkili oldu o bölgede ama sonlara doğru sertleşen savunma ve pota altına yıkılan hücum kupanın ilk sahibine 43 yıl aradan sonra son kupayı da getirdi. Fenerbahçe Ülker en zorlu fikstürde önce Türk Telekom'u ardından da Efes Pilsen'i geriden gelerek yendi ve kupayı fazlasıyla haketti. Şeytanın bacağını da kırmış oldu. Yalnız son periyodda ne savunmada ne de hücumda hiçbir varlık gösteremeyen Greer'in yerine Ukic'i almak için Tanjevic neden bu kadar bekledi onu da anlamış değilim. Tebrikler Fenerbahçe Ülker'e !

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (68): Asım Pars 9 (5 ribaund), Nedim Yücel 2 (6 ribaund), Altan Erol 3 (1 ribaund- 2 asist), İnanç Koç 14 (12 ribaund- 3 asist), Onur Aydın 2 (2 ribaund), James Baron 28, Dominic James 18 (6 asist), Goran Nikolic 2 (3 ribaund)

FENERBAHÇE ÜLKER (72): Roko Ukic 11 (5 ribaund- 2 asist), Mirsad Türkcan 2 (5 ribaund- 1 asist), Ömer Onan 4, Semih Erden 7 (4 ribaund), Gordan Giricek 9 (2 ribaund), Damir Mrsic, Lynn Greer 11, Oğuz Savaş 6 (4 ribaund- 2 asist), Tarence Kinsey 11 (3 ribaund- 1 asist), Emir Preldzic 11 (4 ribaund- 2 asist)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...