Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Şubat 2010 Cumartesi

Montepaschi Siena: 83 - Real Madrid: 76 (Her Horoz Kendi Çöplüğünde)

Evsahiplerinin kral olduğu grupta gecenin diğer evsahibi Montepaschi Siena da galip geldi ve geleneği bozmadı. McIntrye'ın insanüstü bir performansı, insanüstü bir liderlik maçı parkedeydi ve Siena evindeki ikinci maçında da fire vermedi. Hem de Eze'den sadece 12 dakika faydalanabilmesine rağmen. Yaşlı kurt Marconato da beklenenden fazla oynamasına rağmen sırıtmadı ve yine beklenenden fazlasını da sahaya koydu. Real'de Lavrinovic'in ve Kaukenas'ın iyi performansı vardı ama biraz kıpırdanan Velickovic haricinde takımdan katkı alamadılar. Zaten McIntrye bu kadar çıldırmış vaziyetteyken direnebilmeleri de çok zordu. Efes Pilsen maçıyla çakıştığı için ara ara bakabildim ama ne zaman baksam McIntrye ortalığı birbirine katıyordu. 24 sayı, 11 asist, 3 top çalma , aldırdığı 7 faul, 6/9 üçlük ve 34 dakika boyunca tek bir faul bile yapmaması onu aynı zamanda haftanın en değerli oyuncusu yaptı. Real Madrid ikinci deplasmanından da mağlubiyetle döndü ve son haftalara daha stresli girecek. Evinde maç kaybeden henüz yok ama ilk kaybeden Real Madrid olursa Perez'in bundan hiç hoşlanacağını sanmıyorum. Detaylı istatistikler burada.

MONTEPASCHI SIENA: Domercant 8, Mc Intyre 24, Zisis, D’Ercole ne, Eze 10, Carraretto 3, Sato 14, Ress 2, Marconato 11, Iannuzzi ne, Stonerook 6, Hawkins 5.

REAL MADRID: Tomic 4, Prigioni 4, Hansen ne, Lavrinovic 24, Jaric 3, Kaukenas 21, Velickovic 13, Garbajosa 2, Vidal ne, Dasic ne, Bullock 2, Llull 3.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...