Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

26 Şubat 2010 Cuma

Partizan: 79 - Maroussi BC: 76 (Ne Partizanmış Arkadaş)

Bugün dururlar, yarın tökezlerler, nereye kadar abi nidaları arasında Partizan bir önemli galibiyet daha aldı. Panathinaikos'un miyav dediği grupta kükreyen minik farelerin ikinci randevusunu Partizan kazandı. İlk maçtaki averaj farkını kapatamadılar ama iki takımın kalan maçlarını inceleyince bunun çok da önemli olmadığı ortaya çıkıyor. Partizan evinde Panathinaikos'u, Maroussi de Barcelona'yı ağırlayacak. Olası bir Partizan galibiyeti, Maroussi yenildiği takdirde grubun kaderini belirleyip son maçı liderlik maçı haline getirecek. Ama yine de bu grupta erken konuşmak büyük hata olur. Haftaya Panathinaikos deplasmanda Partizan'ı, Maroussi de içerde Barcelona'yı yenerse sanırım kimse şaşırmaz,o zaman da işte ikili averaj Sırpların canını yakabilir. Maça gelecek olursak son iki dakika Roberts'ın üçlüğü kırılma anı oldu. O isabetle 5 sayı öne geçen Partizan maçı da bırakmadı. Keys'in kaçan üçlükleri önemli ki bunlardan bir tanesi skor 77-74 iken son dakika içerisinde. Maric'in dönüşüyle Partizan biraz daha güçlenecektir ama günün iki sorusu var; birincisi Panathinaikos hem geçen sene hem de bu sene başının belası olan Partizan'a ekstra bilenip Maroussi'nin yolunu açmak ister mi ve Partizan'ın nefesi buraya kadar getirdiği durumda son vuruşu yapmaya yeter mi? Detaylı istatistikler burada.

Partizan: Roberts 14, Sinovec , McCalebb 20, Kecman 8, Milosevic , Rasic 4, Mitrovic , Bozic 9, Maric 11, Vesely 9, Đekic , Vranes 4.

Maroussi: Keys 11, Pelekanos 19, Batis 1, Homan 10, Nadfeji 4, Mavroeidis 6, Calathes , Arigbabu , Kendall , Kaimakoglou 14, Koumpouras , Lucas 11.

2 yorum:

agopist dedi ki...

Çok ilginç.. Efes çok rahat yenmişti İstanbul'da. Sırbistan'da da son dakikada kaybetmişti.

Sarıkaya dedi ki...

"Panathinaikos hem geçen sene hem de bu sene başının belası olan Partizan'a ekstra bilenip Maroussi'nin yolunu açmak ister mi?" sorusunun yanıtını, iki Yunan takımını allem kullem aynı gruba düşüren ULEB mafyası düşünsün!-(( Herhalde bi' spokeperson'ları felan vardır herhalde?-((

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...