Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Şubat 2010 Cumartesi

Regal Barcelona: 83 - Panathinaikos: 71 (Yapraksız Yonca)

Gecenin ve haftanın en kritik maçı buydu. Barcelona için Panathinaikos'u altına alma, Panathinaikos için hayatta kalabilme şansıydı ama beklendiği gibi Barcelona evinde rahat kazandı. Son haftaların kötü ismi Spanoulis'in yine düşük performansı var. Panathinaikos'un başarısı da onun performansıyla doğru orantılı. En iyi olduğu Partizan maçında da en kritik serbest atışları kaçırmıştı. Barcelona adına Grimau'nun patlamasına şahit olduk. 17 sayı, 6 ribaund ve 2 blok ile gecenin yıldızı oldu. Pao'nun şansı diğer maçı Maroussi'nin kazanması oldu. Artık kalan üç maçı da kazanmaktan ve ikili averajda Maroussi ve Partizan'ın üzerine çıkmaktan başka şansları yok. Son şampiyon çeyrek final görememenin sadece bir adım gerisinde şu anda. Haftaya Barca OAKA'da kazanır Panathinaikos'un fişini çeker diye düşünüyorum. Detaylı istatistikler burada.

Regal FC Barcelona (83): Rubio (9), Navarro (11), Ndong (16), Lorbek (14), Mickeal (5) , Basile (3), Lakovic (-), Vázquez (2), Morris (6), Sada (-), Grimau (17)

Panathinaikos (71): Perperoglou (5), Batiste (19), Haislip (6), Nicholas (11), Diamantidis (8), Tepic (-), Spanoulis (10), Fotsis (1), Pekovic (11), Calathes (-)


Link

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...