Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

9 Şubat 2010 Salı

Türk Telekom: 67 - Kızılyıldız: 89

Türk Telekom maçının son çeyreğine denk gelip birkaç dakika izledikten sonra kendime yemek hazırlamaya gittim. Gittim çünkü maçta öyle bir hava vardı ki değil sabaha kadar, Mart'a kadar oynansa Türk Telekom'un kazanma şansı yoktu. Karşınızda başlı başına ekolü olan bir ülkenin en önemli temsilcilerinden biri varken ekstra çaba sarfetmeniz, ortaya basketbol adına doğruları koymanız gerekir. Ama bu bir günde, bir haftada çözülecek bir olay değil tabi ki. Üstelik Türk Telekom gibi çarpık yapılanma içinde olan kulüpler için fazlasıyla zor bir durum. Belki tekrarını izledikten sonra (izlemeye sabrım olursa) birkaç teknik satır karalarım ama şimdilik yazabileceğim birşey haliyle yok. Üçüncü maç üçüncü mağlubiyet. Eurocup'a havlu atan bir diğer takım da bana göre Türk Telekom oldu. Top 16 grubunda mucizelere pek izin vermezler. Hele de evinde iki maçı kaybettiysen. Detaylı istatistikler burada.

TÜRK TELEKOM (67): Kris Lang 12 (3 ribaund- 2 asist), Serkan Erdoğan 19 (1 ribaund- 3 asist), Lamayne Wilson 10 (5 ribaund- 1 asist), Bekir Yarangüme 3 (3 ribaund), Tutku Açık 6 (2 ribaund), Hüseyin Beşok (2 ribaund), Soner Şentürk 4 (2 asist), Erwin Dudley 8 (4 ribaund), Ümit Sonkol (3 ribaund- 2 asist), Demond Mallet 5 (2 asist)

KIZILYILDIZ (89): Marko Keselj 9 (4 ribaund), Nikola Rondovic (1 ribaund), Mike Taylor 11 (4 ribaund- 1 asist), Nemanja Nedovic, Oliver Stevic 15 (2 ribaund), Vuk Radivojevic 12 (4 ribaund- 5 asist), Filip Videnov 15 (5 ribaund), Vladimir Stimac 12 (6 ribaund), Boris Bakic, Nemanja Bjelica 15 (6 ribaund- 6 asist)

2 yorum:

Adsız dedi ki...


Türk Telekom - Kızılyıldız maç yazısı


MixBasket

HotSauce21 dedi ki...

mali,dediğin gibi kızılyıldız bir basketbol ekolü ama bana göre telekom'da bi ekol.nasıl basketbol oynanmamalının ekolü hemde.aynı zamanda nasıl kadro kurulmaması gerektiğinin de ekolü.birbirinden bu kadar alakasız bi kadro yapısı ve yıllardır tribündeki yöneticisinden benchteki antrenörüne kadar nasıl yönetilememesi gerektiğinin dersini bizlere verdikleri için bu camiaya teşekkürü borç bilirim.

biraz ağır bi tabir olacakama "karı" gibi basketbol oynamay çalışırsan her maçta böle tekme yemeye alışırsın,ki telekom artık tamamen kaybetme alışkanlığına sahip bi takım olmayı başardı.ligde 1-2 maç kazandı diye milletin kafasında soru işareti var ama olay çok daha derin.öle ercüyü ayakta duran görevinden alıp benchteki 2. sandalyeye oturtmakla çözülecek problemler değil tahmin edileceği gibi...

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...