Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

15 Şubat 2010 Pazartesi

Hervelle'den Messina'ya Cevap

Haftasonu Real Madrid ve Bilbao karşılaştı ama maçtan daha fazla merak edilen yarım sezon forma verilmeden benchte oturtulup, sene ortasında Bilbao'ya kiralanan Hervelle'in performansıydı. Daha önce esprili bir dille Messina'nın Hervelle'e mesajını Prigioni yoluyla ilettiğini yazmıştım. Bu sefer Hervelle kendi cevabını sahada verdi. 16 sayı, 11 ribaund, 8 asist ve 3 blok performansıyla Belçikalı hem haftanın oyuncusu oldu, hem de benim gibi kendisine sonsuz destek veren insanları utandırmadı. Kısa özeti izledim, inanılmaz savaşmış, müthiş oynamış gerçekten de. Hele Tomic'e yaptığı bir blok var ki gözlerin pasını siliyor. Real Madrid'de hafta arası kötü oynayan Llull'un iyi performansı var ama Katsikaris'in ekibi üçüncü periyoddaki performanslarıyla (13-26) maçı alıp götürdü. Kerem Gönlüm tipinde bir oyuncunun eksikliğini hissediyoruz deyip Hervelle'i istemeyen Ergin Ataman da bu mesajlardan nasibini alan bir diğer isim olsa gerek. Başka bir açıdan bakınca da Real Madrid'i eski oyuncuları Hervelle-Moiso-Mumbru devirdi diyebiliriz. Maç sonu Messina Hervelle'in elini sıkıp gülerken Hervelle içinden "Nasıl koydum ama" demediyse ben de dükkanı kapatıp giderim. Detaylı istatistikler burada.

80 - Real Madrid (18+27+13+22): Tomic (6), Jaric (8), Velickovic (2), Llull (21) , Kaukenas (4) , Lavrinovic (6), Reyes (9), Prigioni (7), Garbajosa (10), Bullock (7), Vidal.

87 - Bizkaia Bilbao Basket (16+25+26+20): Warren (13), Moiso (8), Rodríguez (2), Mumbrú (9) , Hervelle (16) , Vázquez (3), Seibutis, Markota, Banic (10), Salgado (19) , Blums (7).


Link




Link

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...