Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

9 Şubat 2010 Salı

Galatasaray C.Crown: 78 - Valencia: 82 (Galatasaray'a Süre Yetmedi)

Bundan böyle her salı Eurocup maçlarını kaçıracağım bir kursa yazıldığım için maçın ikinci yarısını ancak izleyebildim. Galatasaray Cafe Crown son ana kadar zorladı ama bir nevi süre yetmedi. Evren Büker'in müthiş hırsı ve aynı mükemmellikte dış atış performansına rağmen farkın 6-7'ye indiği kırılma anlarında De Colo'nun üçlükleri bir türlü Valencia gardının düşmesine izin vermedi. Bir de moral bozan Rafa Martinez üçlüğü var onu es geçmemek gerekir. İçeriyi dışarıyı iyi kullandı Galatasaray Cafe Crown ama fark ilk yarıdan 20 lerin üzerine çıkınca geri dönüş çok zor oldu. Neticede Valencia birkaç oyuncuya bağlı bir takım değil. Nielsen var, Kelati var, De Colo var, Claver var varoğlu var. Avrupa'da rotasyonu en verimli kullanan takımlardan biri Valencia. Durum böyle olunca geç düşen jetonla oyuna devam etmek de mümkün olmadı. Üçüncü maçta üçüncü mağlubiyetini aldı Galatasaray ve gruba havlu attı. Belki de ligdeki durumları açısından hayırlı bir sonuç oldu diyebiliriz. Bütün konsantrasyonu artık lige vereceklerdir. Yerlilerden çok az verim aldığı maçlarda hanesine genelde mağlubiyet yazdıran Galatasaray'da bugün Evren Büker'in 25 sayısı var ama bugün sahada olmayan Darius Washington'ın hanesine onun sayılarını yazınca tablo da çok değişmiyor. İlk yarının skoru 46-25 Valencia lehine, ikinci yarı 53-36 Galatasaray lehine. Maçı 2/5 üçlükle tamamlayan De Colo'nun o iki üçlüğü de en kritik anlarda atması maçı Valencia'ya götürdü ve grupta 0-3 olan Galatasaray hariç tüm takımlar 2-1'e geldi. Detaylı istatistikler burada.

GALATASARAY CAFE CROWN (78): Caner Topaloğlu (1 ribaund), Murat Kaya 2 (1 ribaund- 2 asist), Mike Wilkinson 22 (8 ribaund- 3 asist), Polat Kaya (1 ribaund), Radoslav Rancik 15 (7 ribaund- 4 asist), Evren Büker 25 (4 ribaund- 2 asist), Can Akın 2 (1 asist), Simas Jasaitis 12 (8 ribaund), Fatih Solak (4 ribaund)

POWER ELECTRONİCS VALENCİA (82): Kosta Perovic 11 (4 ribaund- 2 asist), Victor Claver 8 (3 ribaund- 1 asist), Jose Simeon 2, Serhiy Lischuk 10 (6 ribaund- 1 asist), Marko Marinovic 3, Rafa Martinez 9 (1 asist), Florent Pietrus 2 (2 ribaund), Nando De Colo 17 (4 ribaund- 1 asist), Thomas Kelati 6 (3 ribaund-3 asist), Matt Nielsen 14 (9 ribaund- 6 asist)

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...