Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

12 Şubat 2010 Cuma

Rakocevic'in Kaderi 1 Saate Belli Oluyor

Dün yaşanan hadiseden sonra herkes nasıl bir karar alınacağını bekliyordu. Doğan Haber Ajansı'nda konu ile ilgili son dakika gelişmesi olarak şu metin yer alıyor ; "Ergin Ataman, DHA’ya yaptığı açıklamada ’Zaten kadromuzda bir oyuncumuz fazlaydı. Kulüpte kalacağını zannetmiyorum’ dedi." Konu ile ilgili bir diğer haber de burada. Az önce Ntvspor Radyo'daki 24 Saniye programında Irmak Kazuk da Engin Özerhun'la görüştüğünü ve yapılacak toplantının ardından 1 saate kadar Rakocevic konusunun karara bağlanacağını açıkladı. Yeni haberler geldikçe güncelleriz ama Rakocevic yolcu gibi duruyor. Dünkü olaydan bağımsız olarak düşüncem Rakocevic giderse gerçekten çok yazık olacak.

7 yorum:

Oğuz dedi ki...

çok yazık oluyor hem de çook..

erdemba dedi ki...

oynatamayanlar utansın artık, üzüm üzüme baka baka kararır misali atama da tanjevic'e cok bakıyor heralde...

Unknown dedi ki...

Oturup sakince düşünüyorum bir saattir.Kafamda oluşan sonuç şu:Ergin-Rakocevic-Nachbar...Üç uçlu boklu değnek gibi oldular.Tamam Ergin bu adamları kullanamadı bu onun kişisel coachluk başarısızlığı.Takımla kimyalarını uyuşturamadı bu da bir beceriksizlik ok...Ama sen maç içerisinde de coachunla böyle didişemezsin.Senin bile egona büyük gelir bu terbiyesizlik.Gricekten kaç beden büyük oyuncusun ki Tanjevic herifin ağzına ediyo maç içinde gidiyo oturuyor yerine.Defol git İspanya'ya orada öttür borunu kardeşim.Senin aldığın paranın neredeyse dörtte birine ligimizde takımlar bir sene mücadele ediyor.Sen artık gözümde sadece iyi bir skorersin adam değil...

burnovic dedi ki...

Rakocevic takımda kalıyor, büyük olasılıkla:

http://burnovic.blogspot.com/2010/02/rakocevic-ile-yollar-ayrlmyor.html

Adsız dedi ki...


Engin Özerhun'dan Igor Rakocevic açıklaması

Adsız dedi ki...

gönderilmesinden başka bir sonuç tuhaf olur.yazık oldu.ataman ında hataları vardır büğyük ihtimal.olay bi yerde patlıyor işte keşke antremanda patlak verseymiş olay.

iorfa

banou dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...