Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Şubat 2010 Çarşamba

İspanya'da Kupa Haftası

İspanya'da da tüm liglerde olduğu gibi kupa haftası yaşanıyor ama her zaman olduğu gibi tabi ki herkesten farklı yaşanıyor. Onlarca röportaj, demeç, haber, fotoğraf vs artık resmen baygınlık geldi. Yanlış anlaşılmasın bu işin tam da böyle yapılası gerekiyor ama İspanyolca'yı anadili gibi bilmeyen biri için haberlere yetişmek ve çevirilerden birşey anlamaya çalışmak inanılmaz yorucu bir hal alıyor. O yüzden ıvır zıvır klişe demeçler yerine programı vereceğim ve günlük kupa maçlarına da gününde değineceğim.

18 Şubat Perşembe
20:00 Valencia - Estudiantes
22:35 Barcelona - Cajasol

19 Şubat Cuma
20:30 Bilbao - Caja Laboral
22:50 Real Madrid - Joventut

20 Şubat Cumartesi
19:00 İlk Günün Galipleri
21:30 İkinci Günün Galipleri

21 Şubat Pazar
20:00 Yarı Final Galipleri

İspanya Kupası'nın diğer tüm kupalardan cazip olmasının nedeni de açık. Eurolig'de Top 16 mücadelesi veren Barcelona, Real Madrid ve Caja Laboral; aynı şekilde Eurocup'ta Top 16'da iyi işler çıkaran Joventut, Bilbao ve Valencia, yanlarına da çerez Estudiantes ve bu senenin en önemli çıkışlarından birine imza atan Cajasol. Kalite olarak tavana vuracak bir turnuva bizi bekliyor. Program ve detaylar ACB resmi sitesinde ve burada.

İçinizde üff maçlara bak, nasıl izleriz acaba diyenler olacaktır ama beklenildiği gibi Türkiye'de henüz açıklanan bir yayın programı yok. Oysa bu kupa içlerinde Bahreyn, Ürdün, Sudan, Irak, İran, Fas, Nijerya, Meksika ve Brezilya'nın da bulunduğu tam 40 ülkede izlenecek. Neyse ki bir tesellimiz var o da kupa ilk defa resmi siteden canlı yayınlanacak, Türkçe olmasa da en azından İspanyolca maçları seyretme şansımız olacak. Sitede 2001 yılından beri oynanan tüm kupa finalleri de mevcut. Kotasız bağlantılar için bulunmaz nimet.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...