Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

23 Şubat 2010 Salı

Heiko Schaffartzik'e Sorun (Röportaj Hazırlığı)

Programda bir değişiklik olmazsa blogun ikinci röportajını Braunschweig ve Almanya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Heiko Schaffartzik ile gerçekleştireceğim. Yazın Polonya'da gerçekleşen Avrupa Şampiyonası'nda özellikle Yunanistan ve Hırvatistan maçlarındaki performansıyla yok artık dedirtmişti Schaffartzik. İnternet üzerinden gerçekleşeceği için bir önceki Pocius röportajı gibi detaylı olmayacak ama yine de sorularınız varsa kendisine iletelim.

2 yorum:

Cemil Günel dedi ki...

Büyük ihtimal senin de soracağın sorular bunlar ama ben yine yazayım.
Kariyerinin sonuna kadar Almanya'da mı oynamayı düşünüyor? hangi takımda oynamak ister ve Avrupa şampiyonasında sergilediği performanstan sonra çok fazla teklif aldı mı?
Saygılar.

Sheed dedi ki...

öyle alman ligi'ni çok sık takip edebilen biri değilim ama neşriyatı takip etmeye çalışırım düzenli olarak.. kariyerinin ilk döneminde potansiyelini kimse tartışmazken bi dönemi sadece 'eğlenmek için' oynayarak geçirdi gibi geliyor o zaman denk geldiğim maçlarını ve okuduklarımı hatırlayınca.. bunda lösemi hastalığından kurtulup, hayal ettiği gibi hayatını basketboldan kazanabilmesinin getirdiği psikolojinin payı nedir? o günlere baktığında gelişiminde bazı hatalar yaptığını ve fark yaratması gereken yıllarda eksik kaldığını düşünüyor mu? hatadan kastım marijuana olayı değil pek tabi, oyun gelişiminden bahsediyorum.. zira kendisi de yüzyılın başında NBA hedefinden bahsediyordu ama son avrupa şampiyonası'na kadar sahada o mental kararlılığı göstermekten uzaktı..

bi de zaten soracaksındır ama lösemiyi atlatırken, henüz çok küçükken basketbolu bi motivasyon unsuru olarak hayatına kattı.. burada onun adına ilham verici olan belli kişiler var mıydı? hastalıktan kurtulup TuS lichterfelde'ye katılışını, jörg lütcke'nin o dönemdeki desteğini falan dinlemek isteriz kendisinden..

pocius sonrası çok güzel bi başka hikaye sahibi, tebrikler maliano..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...