Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

13 Kasım 2009 Cuma

Ben O Artık Eski Tema Değilim

Uzun zamandır temayı değiştirmek aklımdaydı ama istediğim gibi birşey bulamıyordum. Dün tam aradığımı buldum ve uygulamalı olarak size sundum. Görünmeyen etiketlerim geri geldi,sağ tarafta iki kolon olduğu için artık widgetlara daha rahat ulaşabileceksiniz. Çok küçük ince ayarlar daha yapılacak ama bu dakikadan itibaren farkedilecek değişiklikler olmayacak. Daha önce www.maliano.org adresine geçiş yapmak için 2-3 deneme yapmıştım ama başarısız olmuştu. Bunun temadan kaynaklandığını düşünüyordum. İlk işaretler olumlu,eski temada yapılmayan herşey bunda sağlıklı çalışıyor. Gece yine kısa bir süre domaine geçiş ayarları yapacağım. Yeni siteyle ilgili görüş,öneri ve şikayetlerinizi buradan yazarsanız memnun olurum.

ekleme : Başlık bir şarkıdan alıntılanarak ironi yapılmıştır. Gelen devrik cümle telefonları üzerine yazma ihtiyacı hissettim. (Unutma ben o artık eski ben değilim şarkısı)

Kaldığımız yerden devam..

3 yorum:

granger17 dedi ki...

hocam önemli olan bizim için yorumlarınız ama bu şekildede güzel olmuş elinize sağlık istek olarak gece oynanacak nba maçlarını yorumlarınız hafif iddaa için tüyo yani şimdiden teşekkürler

maliano dedi ki...

Valla iste izdivaç programları için bile yorum yapayım ama NBA'in yakınından uzağından geçmem malesef :)

maliano dedi ki...

Aklıma gelmişken NBA için 21numara ve Konyalı Portlandlılar bloglarına bakabilirsin,aradığın herşeyi fazlasıyla bulabilirsin..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...