Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

14 Kasım 2009 Cumartesi

Regal FC Barcelona :100 - Caja Laboral :72 Maç Yorumu

-Birkaç satır karalayayım diyorum ama sanırım başaramayacağım. Fenerbahçe Ülker'in Aydın Örs'le şampiyonluğa ulaştığı seneki son Efes Pilsen maçından beri böylesine büyüleyici bir üçlük yağmuru izlememiştim. Barcelona 18 üç sayılık isabetiyle ACB rekorunu egale etti. Rekor geçen sene Real Madrid'e karşı 18/31 atan DKV Joventut'a aitti. Barca'nın 18/27 attığını eklersem nasıl insanlık dışı bir yüzdeyle Caja Laboral'ın üstünden geçtiklerini anlatmış olurum. Bu noktada da maçla ilgili analiz yapmak imkansız oluyor.

Zaten üçüncü periyodun ortasından itibaren not almayı bıraktım. Caja Laboral maça Splitter'ı kullanarak başladı,Barcelona içerden Ndong ve Lorbek'i kullandı,ilk dakikalardan sonra tempo arttı vs vs aldığım hiçbir notun önemi yok. İzlemeyenler bana yürekten inansın ortada teknik olarak inceleyecek hiçbir şey yok. Barcelona ikinci periyoddan itibaren üçlük yağdırmaya başladı ve Caja Laboral özellikle ikinci yarının başlarıyla beraber o kadar çaresiz kaldı ki Ivanovic'e acıdım. Bir parantez Rubio'ya açayım. İlk yarının büyük bölümünde kenarda oturdu. İkinci yarı da buna isyan edercesine oynadı ve maçı 6 top çalma,10 asistle tamamladı. Terence Morris (5 / 6), Juan Carlos Navarro (4 / 8), Pete Mickeal (4 / 6), Jaka Lakovic (3 / 4), Jordi Trias ve Erazem Lorbek (1 / 1) üçlük isabetiyle oynadılar. Aslında Caja Laboral fena oynamadı ama maç normal olmadığı için 28 sayıyla mağlup oldular. Barcelona normal yüzde olan %40 lar civarı atmış olsa maç kafa kafaya gidecekti. Maç elime geçerse veya benden önce başkaları videoyu hazırlarsa üçlük resitalini koyacağım. Detaylı istatistikler burada.

Regal FC Barcelona - 100: Blonde (-), Navarro (18), Mickeal (16), Lorbek (13), N'dong (12) , Trias (5), Lakovic (10), Vazquez (4), Rabaseda (-), Morris (18), Sada (-) , Grimau (4).

Caja Laboral - 72: Ribas (3), Oleson (10), Micov (-), Barac (6), Splitter (24) , Singletary (2), Eliyahu (16), Teletovic (2), San Emeterio (6) , English (3).

1 yorum:

f ı R a t dedi ki...

Yok böyle bir maç ya. Gerçekten 3 lük bombardımanına tuttular

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...