Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

19 Ocak 2010 Salı

Massey Efes Pilsen'de Gibi

Real Madrid dün Massey'le karşılıklı olarak kontratı feshettiğini açıkladı ve Massey şu anda serbest. Bana gelen haber (bu lafı da sevmem ama kaynağa olan saygımdan) Massey'le büyük ölçüde anlaşıldığı ve bir pürüz çıkmazsa bugün veya yarın açıklamanın yapılacağı yönünde. Şu an basında bu konuyla ilgili tek satır yok ama ben umutluyum, bu iş olur gibime geliyor. Messina Massey'i istemiyordu ve piyasaya bakıldığında alınabilecek iyi adamlardan biri Efes Pilsen için, Makedon pasaportu da var. Tek problem uzun süredir maça çıkmıyor oluşu ama Massey antrenmanlara aynı tempoda Hervelle gibi devam ediyordu. Fizik kondisyon açısından bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Bir sürpriz transfer daha olabilir TBL'den, hem de yabancı. Ama off the record konusunda söz verdiğim için bu konuda detay veremiyorum. Birkaç gün içinde durumlar netleşir, yine buradan haberi iletiriz.

Bir söylenti de yurtışından. Yazılanlara göre Roma Nachbar'ın peşinde, buna karşılık Efes Pilsen de Jaaber'in. Söylenti buraya ait. Yalnız ben bu transfere pek anlam veremem gerçekleşirse. Tamam Jaaber tempolu oynayan ve zaman zaman iyi pas dağıtan bir oyuncu ama Jaaber'e gelene kadar çok isim var o bölgede. Efes Pilsen'e oyunun kontrolünü, temposunu ayarlayabilecek, savunmayı iyi yapan ve skor kaygısı olmayan bir isim lazım. Bu kadar silah biraradayken çok sıkıntı olur.

8 yorum:

Semih Tuna dedi ki...

Hocam haberler için çok teşekkürler.

Jaaber olmazsa diğer yabancının Efes'in alıp Daçka'ya verdiği Dobuy olma olasılığı nedir?

maliano dedi ki...

Duyduğum isim o değil Semih, öyle bir tasarrufları var mı bilmiyorum...

agopist dedi ki...

Dedikoduların çok iyiymiş. Bakalım transfer haberi gelecek mi?

agopist dedi ki...

Chatman olabilir..

Oğuz dedi ki...

Nachbar'ı tamamem silmiş Ataman sanırım. dün tv de ligimize gelen yıldız oyuncular arasında bile saymadı kendisini :) bu adamı oynatamadan gönderiyoruz ya, çok acı bir durum.

ako dedi ki...

Chatmanı gönderecek bence BJK.Efese gelebilir.Baxter zaten gidiyor , Chatman da 400 bin dolar bonservisi varmış.

Gürkan Alkan dedi ki...

efeslilerin dediğini sormaya girmiştim.:S
Chatman olma ihtimai var mı? Zaten bizde mali konular yüzünden huzursuz. Ama şu da var, bu transfer olursa, Ergin Ataman çok büyük tepki toplar. Bizim eski takımı da toplamışı Efes'e giderken..

erdemba dedi ki...

rytas'tan bojan popovic alındı sanırım pg olarak...

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...