Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

19 Ocak 2010 Salı

Bojan Popovic Efes Pilsen'de

Önce NTVSpor'dan, daha sonra kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre Bojan Popovic seneye opsiyonlu olmak üzere 2009-2010 sezonu için resmen Efes Pilsen'de. Hayırlı olsun, çok çok yerinde bir transfer. Gündüz yazmadığım isim de Chatman'di, böylece bu kapı da kapanmış oldu. Popovic hamlesi çok güzel. Takımı oynatan, opsiyon olduğu sürece skoru düşünmeyen bir guard, savunmada da istekli ama takımın acil ihtiyacı 4 numaramıydı 1 numaramıydı tartışılır. Yine de ben önce direksiyonu garantiye alır rahat rahat 4 numara bakarım da denmiş olabilir. Her şekilde iyi bir transfer çünkü Efes Pilsen bu kadar skor silahının üstüne bir de sayıyı düşünen 1 numaraya tahammül edemezdi. Popovic'in penetreleri de etkili, ayrıca dış şut tehdidi de var. Yani skoru düşünmese de yeri geldiğinde sorumluluk alabiliyor. Sırada 4 numara var, bakalım Massey mi olacak bir başkası mı...

8 yorum:

Oğuz dedi ki...

valla şu an için yapılabilecek en iyi transferi yaptı efes. tebrik ederim. umarım kolay adapte olur, çok beğendiğim bir oyun kurucu..

bahadır dedi ki...

4 numaraya transfer yapılmazsa bu transferin oyun sisteminde çok fark yaratcağını zannetmiyorum.çok iyi bir transfer ama öncelik 4 numara olmalıydı bence.

Gürkan Alkan dedi ki...

Chatman'ı ligimizdeki bir takıma kaptırmadığımızdan ötürü rahat bir nefes aldım. :) El-Amin gibi rakip forma altında izlemek kötü olurdu.

HotSauce21 dedi ki...

seninle aynı fikirde değilim mali.yukarıyı hedefleyen takımlara bakıldığında kadrolarında gerçekten fark yaratan isimler ve o kadroları yöneten oyun kurucularında yine her anlamda fark yaratan isimler olduğu açık.popovic bence hiçbi yönüyle bu tarz bi isim değil.zaten eldeki kerem ve ender'de fark yaratacak yetenek ve özelliklere sahip olamadıklarından bu takım az olan potansiyelininde altında verim verdiği çok açık.

evet tecrübeli ve fizik avantajı onun artıları ama zaten kısıtlı yetenekleri ergin ataman'ın kısıtlayan oyunu altında daha da gün yüzüne çıkacaktır diye düşünüyorum.daha atletik,ve oyunu biraz daha domine edebilecek (belkide chatman gibi) bi isim düşünürken popovic baya bi ters köşe yaptı ama efes'in son dönemdeki transfer hamlelerinin nerdeyse hiçbirine bi mantık uyduramazken çokda şaşırmamak lazım

Gökhan Soylu dedi ki...

ermal kuqo der ki: son şampiyona da ender ve kerem sahadayken bu adama kenardan izliyordu...

takım içinde dahi saygı duyulmayacak kalibrede bir oyuncu.

sene sonunda gönderilmesi kesin olan bir adam...

4 numara için gerçi adam alacaklar ama bence popovic yerine sağlam bir 5 numara daha alınabilirdi santiago gönderilip..

son derece gereksiz bir transfer. çok üzüldüm..

bahadır dedi ki...

bende ermal'e diyorum ki bu adam kenarda oturoyorken sen neredeydin?(kişisel algılanmasın)

Gökhan Soylu dedi ki...

algılarım kardeşim ne demek :)

orda amaç ermali övmek değil sadece takım içinde bu transferin nasıl bir etki yaptığını göstermekti

konu ermal değil burda sapıtmayalım..

bahadır dedi ki...

zaten bende ermal'e söylemiştim:) eğer hedef final four ise kerem ve ender'le oralara ulaşılamayacağı aşikar. efes'e seviye atlatabilecek oyuncu olarak düşünüyorum sezon ortası itibariyle.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...