Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

20 Ocak 2010 Çarşamba

Efes Pilsen'de Alternatiflerden Biri Gist

İsmin gizli tutulduğunu duymuştum ama bugün interbasket forumlarına düşmüş. Efes Pilsen'in Massey transferinde sağlık problemi nedeniyle vazgeçme noktasına geldiği ve hedefini Lokomotiv Kuban'dan James Gist'e yönelttiği yönünde gelişmeler mevcut. Hiç izlemedim, nasıl bir oyuncudur bilmem ama tarz olarak Maceo Baston'a yakın olduğu, kalite olarak aşağısında olduğu yazılmış. Efes Pilsen'in imkanları malum çıkıp pat diye bambaşka bir isim patlatabilirler ama dediğim gibi gelişmeler bu yönde. Gönül ister Petravicius, Jankunas tarzında oyuncular gelsin ama transfer işi oturup klavye başından yazmaya benzemiyordur eminim. Bir yandan da Nachbar'ı göndermeye çalışıyorlar ki insanın içi sızlıyor. Birkaç ay önce takas durumu olunca her yönüyle karlı demiştim birçok kişi mavrasını geçmişti. Bugün gelinen noktada gönderilmek istenen Nachbar ve aranan isim Hervelle tipinde 4 aynı karede. Bu adam yeni Kerem Gönlüm olabilirdi ama takas teddedildi. Bekleyelim bakalım yaraya kim merhem olacak.

5 yorum:

Oğuz dedi ki...

istemezüüükk..
bu kim ya ?! ilk kez duydum adını.

salih dedi ki...

efes mümkünse regie cross u alsın, cukkk oturur takıma!!!!!

salih dedi ki...

şaka bi yana..haislip ismi hiç konuşulmadı bence onu alamalı şu aşamada faydalı olabir.müthiş bir blok tehtidi var çünkü. ayrıca hutson ın ismi geçiyo umarım bu yanlışı bir defa daha yapmaz efes.
nachbar konusunda şahsi fikrim biraz daha sabredilmeli (gerekirse thorthon dan bile vazgeçilmeli) gerçek pozisyonunda çok verim verebilir.

Gökhan Soylu dedi ki...

maccabi ye gidecek zaten büyük ihtimalle..

deniz dedi ki...

nachbar gibi bi adamın takımda kalması lazım bunun için gerekirse thornton ve smith gidebilir. zaten sezon sonu gidecek olan isimler bunlar büyük ihtimalle. ayrıca nachbarın 4 numara performansı bu adamdan aşağı kalmaz.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...