Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

31 Ocak 2010 Pazar

Barca'nın İntikamı Acı Oldu (105-55)

Barcelona'yı bu sene yenebilen iki takımdan biriydi Gran Canaria. Ama illa ki rövanş günü gelecekti. Barcelona ilk yarıda kılpayı yenildiği Gran Canaria'yı kendi sahasında 50 sayı farkla mağlup etti. 16/26 lık üçlük isabeti var ki 16 rakamı Gran Canaria'nın sadece denediği üçlüklere eşit. Yapılan 28 asist ve 5 top kaybı var Barca adına. Bu asistlerden sadece 3 tanesinin Rubio'ya ait olması da kollektiviteyi fazlasıyla ifade ediyor. Bütün oyunculara süre veren Xavi Pascual en az süreyi 13 dakikayla Sada'ya (Sada %100'le oynayıp 7 sayı attı, 6 da asist yaptı), en fazla süreyi de 22 dakikayla normalde oynatmadığı Jordi Trias'a verdi. Doğru kadro planlaması, her an hazır durumda olan 12 oyuncu vs vs vs.. Gran Canaria adına konuşulabilecek tek şey 23 sayılık Carroll rakamı. O da Jaycee Carroll için çok olağanüstü bir şey değil zaten. Aynı şekilde Navarro'nun üçlük yağmuru ve 24 sayısı da. İlk Gran Canaria maçından ve Valencia maçından ortaya çıkan bir sonuç var. Barcelona'yı 60 sayıda tutamazsan yenebilmen çok zor. 50 sayılık fark aynı zamanda Barcelona tarihinin en farklı ikinci skoru oldu. İlki 24 yıl önceki 55 sayılık Caixa Galicia maçı. O maç da ACB tarihinin en farklı galibiyeti. Rekor kırılabilir bu sene ama kime kısmet olur bilemem. Detaylı istatistikler burada.

Regal FC Barcelona: Ricky Rubio (5), Navarro (24), Mickeal (10), Lorbek (10), Ndong (10) , Basile (11), Trías (7), Lavokic (9), Vázquez (12), Sada (7), Grimau (-).

Gran Canaria 2014: Norris (2), Carroll (23), Moran (-), Savané (6), Augustine (8) , Fisher (-), Alvarado (-), Bellas (-), Kickert (-), Sanders (8), McDonald (8) .



Link

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...