Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

25 Mart 2010 Perşembe

CSKA Moskova: 83 - Caja Laboral: 63 (CSKA Caja Laboral'e Fazla Geldi)

23'ten sonra şimdi de 20 sayılık fark...Son 8'de işler gazla yürümüyor maalesef...Caja Laboral ilk maçta denize döküldüğü Moskova'da 2. maça 'bi' şevkle başladı ama havası 5 dakika sürdü. Khryapa takımını o kafa kafaya geçen bölümden tek kişilik gösterisiyle çıkartınca serinin gidişatı da keskin hatlarla belirledi: CSKA maçların normal sezondaki gibi çekişmeli geçmesine izin vermeyecek. İlk iki maçta 1. ve 4. periyotların toplam skoru: 83-78... Yani çeyrek finale yakışacak çekişme... Ama 2. ve 3. çeyreklerdeki skor ise çok acıklı: 86-48... Aslında fark çok belli. Pashutin'in elinde Messina'nın ona miras bıraktığı bir düğme var, ona basınca savunma Çin Seddi'ne dönüşüyor...Aslında pozisyon sayılarına bakıldığında ezici bir fark yok ama sahada görünen oyun da skor da apaçık ortadaydı. İlk çeyrek dışında formaları bilmeseniz Siena-F.Bahçe maçının tekrarını izliyor gibi olurdunuz. Velhasıl kelam seriyi psikolojik olarak bağladı CSKA...Evsahibinin Vitoria'da bir maç kazanmasıı bile zor görünüyor ama bakarsınız Teletoviç yine çılgın gününde olur, ona birşey diyemem... Detaylı istatistikler burada.

ADNAN ONARAN



Link

3 yorum:

bora dedi ki...

Cska için f4 garanti diyebiliriz ama barca-real eşlemeşinden gelecek takım karşısında bu hucum anlayışıyla finale çıkma şanslarını çok çok az olarak görüyorum. Tek şansları Mac-Par eşlemesinden gelcek takımla oynamak olurdu fakat ole bi ihtimal olmadığı için extra performans beklemek zorundayız gibime geliyo(f4 için konuştum)

serdar77 dedi ki...

CSKA'da sezon öncesine oranla müthiş bir çıkış var,maddi problemler,sakatlıklar vs derken kabustan uyanıp müthiş basketbol oynamaya başladılar.Normalde sezon sonu yaklaştıkça takımlarda belli düşüşler yaşanır ama bu çıkış grafiği bence cska'nın en büyük artısı olacak.F4 için konuşmak gerekirse gününde bir CSKA'nın Barca hariç bütün takımlara kafa tutabileceğini düşünüyorum.Tabi Barca gelebilecek mi o da soru işareti,üstad messina sanırım bir ayar yapacaktır Madrid'deki maçlarda :))

bahadır dedi ki...

cska çok iyi savunma yapıyor tamam ama caja laboral de kötü hücum ediyor.caja 30 dakikada 41 sayı attı(yada atabildi).ispanya'da işler değişecek:)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...