Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

28 Haziran 2010 Pazartesi

Wisniewski Efes Pilsen'de

Geçen sezonu Maccabi'de geçiren ve Gershon'un hızlı sisteminde verimli olan ancak hem Gershon'un ayrılması hem Maccabi adına sezonun başarısız geçmesi dolayısıyla İsrail temsilcisinin yeni yapılanma için serbest bıraktığı oyunculardan biri olan Andrew Wisniewski Efes Pilsen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Aslında bu transfer hamlesi ilk 5 için değil. Wisniewski rotasyonda kendine önemli süreler bulacaktır. Çünkü, ortalama üstü bir savunmacı ve topa iyi baskı yapabilme yetenekleri var. Maç içinde savunma 5'ine dönmek isteyen Perasovic'i sık sık Sinan ile birlikte ön alanda Wisniewski'yi kullanırken görebiliriz. Zaten 2006/07 sezonunda Cibona'da oynayan Wisniewski'nin burada kazandığı "Yılın Savunmacısı Ödülü" var. Wisniewski vasat bir pasör, takımı oynatırken zaman zaman sıkıntı çekiyor ama onun için iyi bir şutör diyebiliriz. Sinan ile birlikte daha fazla savunma yapmak isterken bu takım hücumda önemli problemler yaşayabilir. Yine de bench için önemli bir takviye diyebiliriz. Umarım bu anlaşma hem oyuncu hem takım için başarılı olur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Vasat üzeri fazla da gerekli olmayan bir transfer. Bojan Popovicin şutör versiyonu, maccabi de oynamsına hayret ediyodum,efese geldi,cibona-avvelino-prokom gibi takımların guard'ı final four hedefleyen bir takımın değil umuarım ucuza getirmişlerdir.., Efesin uzun oyuncu transferlerini merak ediyorum zira Dusan bu sene de katkı veremez, yaşıtları karşısında bile çok zayıf ve . çekingen kalıyor.

Çağrı dedi ki...

Basketbolu Perasoviç'ten iyi bildiğimi iddia edecek kadar aptal değilim ama bence yetersiz ve gereksiz bir transfer olmuş neyse vardır elbet bir bildiği ...

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...