Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

29 Eylül 2010 Çarşamba

Euroleague 2. Öneleme Turu Sonuçları

Alba Berlin 73-67 Hemofarm Stada
Alba son çeyreğin ilk şutuyla farkı 20 sayıya kadar çıkarmasına rağmen yaklaşık 7 dakika sayı üretemeyerek 6 sayılık farkla, avantaj sayılmayacak bir şekilde Vrsac'a gidiyor. Bu skor kesinlikle Hemofarm'ın isteyeceği türden. Marinovic 15, McElroy 12, Jenkins 11 ve Derrick Allen 10 sayıyla Alba'nın bu galibiyetinde öne çıkan isimler olurken, Macvan 16, Milos Borisovic 12 sayıyla Hemofarm'ın ümitli olmasını sağlayan oyuncular oldular.

Spirou Basket 75-69 Unics Kazan
Spiroudome'da maçın kaderi ilk çeyrek sonucunda çizildi. Unics bu çeyrekte sadece 7 sayı bulabildi ve devre 39-27 bitti. Unics hiç bir zaman kovalamayı bırakmazken, Spirou ise sürekli maçı dengede tutmayı bildi. Spirou adına Charleroi'da alınmış 6 sayılık fark, Kazan'da pek avantaj olamayacak. Yine de önemli bir galibiyet oldu. Spirou'da Brent Wright 19 sayı, 10 ribauntla maçın yıldızı olurken, Broyles 14 sayı, Chris Hill 13 sayı ve 4 top çalmayla kilit performanslar gösterdi. Kazan'da Lampe 19 sayı, Marko Popovic ise 18 sayı, 8 asistle oynadı.

Le Mans Sarthe 85-75 Asvel Basket
Aslında skor olarak sürekli yakın giden, kopmayan bir maç olmasına rağmen sonda gelen 7-0'lık seri Le Mans'ı Lyon'a daha rahat götürüyor. JP Batista'nın 18, Koffi'nin 6'da 6'yla bulduğu 13 sayı Le Mans adına etkileyici performanslar olurken, Vassallo 29 sayıyla Asvel'in tur için son bir söz söyleme hakkının daha olmasını sağladı.

Budivelnik 58-87 BC Khimki
Khimki hali hazırda zaten Euroleague biletini almaya en yakın takımdı ve son adımın biletini Kiev'de, ilk maçta almayı başardı. 3. çeyreğe kadar farkın çok açılmasına direnen Dee Spencer da çözülünce fark bu çeyrekte 20 oldu ve maç sonunda 29 sayılık bu büyük fark oluştu.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...