Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Eylül 2011 Pazar

Petravicius Şampiyonayı ve Beşiktaş Defterini Kapattı

Dün gruptaki en önemli rakiplerinden milli takımımızı mağlup ederek keyifleri zirveye çıkan Litvanyalılar bugün gelen bir haberle sarsıldılar. Petravicius'un akciğerindeki problem nedeniyle hastaneye yatacağı ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu da ilk etapta şampiyonayı kapatması anlamına geliyor.

Şampiyonaya 3 pivot getiren Kemzura, Petravicius kaybıyla o bölgede Valanciunas ve Javtokas'ın eline bakmak zorunda kaldı şimdi. FIBA'nın oyuncu sayısını 14'ten ani bir kararla 12'ye indirmesi zaten tüm takımları sıkıntıya sokmuşken bu gelişme sonrası evsahibi rotasyonda zor günler geçirecek.

Bu haber Beşiktaş için de oldukça olumsuz bir gelişme. Gün içinde herhangi bir gelişme olmamasına karşın son birkaç saat içinde Beşiktaş basketbol şubesinin Petravicius anlaşmasını iptal ettiği sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz sezon sakatlık dolayısıyla zor günler geçirip tekrar toparlanan Petravicius için de büyük bir hayalkırıklığı oldu bu hastalık. Umarım altından çok daha ciddi problemler çıkmaz ve basketbol hayatına devam eder.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...