Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

PAO'nun Transfer Listesi

Bu tip haberleri “sızan bilgiler arasında” kalıbıyla duyurmaya bayılıyorum, bu sefer de öyle yapacağım; Yunanistan’ın devlerinden PAO’nun hedefindeki isimler belli oldu, Yoncalar’ın Rudy Fernandez, Luis Scola ve Andres Nocioni ile ilgilendikleri sızan bilgiler arasında… Şuradaki habere göre Obradovic’in ekibi, gidenlerin yerini doldurmaya çalışırken pek de cimri davranmıyor. Kaimakoglou ve Vougioukas ile birlikte takımın 'görev adamlarını' kadrosuna katan PAO şimdi daha büyük isimlerle bu iskeletin üstüne çıkmaya çalışıyor. Hedefteki isimleri yukarıda saydık, hepsini almalarını bekleyemeyiz elbette ancak isimlerin fazlasıyla heyecan verici olduğunu ve herhangi birinin takıma katılımının pozisyonunda ciddi fark yaratacağını söyleyebiliriz. Rudy Fernandez için Real Madrid, Barcelona ve Unicaja Malaga ile çekişecekleri aşikar; Scola ve Nocioni için de kıta içi ve dışından birçok rakipleri olacağı açık. Ancak bize şeytanın avukatlığını yapıp ismi geçenleri duyurmak düşer. Efes Pilsen sempatizanlarının da Panathinaikos'un hamlelerini ayrı bir dikkatle takip ettiklerini düşünüyorum, lakin Atina ekibinden gelen sinyaller pek de olumlu gözükmüyor.

İlave: Bu haber yayılmaya başladığından beri yükselen sesler, sadece Rudy Fernandez'e olan ilginin gerçekçi olduğu yönünde. Mevcut maddi şartlar PAO'yu ve hatta tüm Yunan temsilcilerini beklediğimiz gibi etkileyecek anlaşılan. Habere elimiz değmişken şunu da ekleyelim, PAO Saras'a yıllık 700 bin Euro'luk bir teklif yapmış, iki taraf arasında görüşmeler sürüyor(muş).

8 yorum:

Oypa13 dedi ki...

Milli Piyango vurdu herhalde Nikos Konstantopoulos'a :)
Çingene pazarlığını bırakıp Batiste'yi kadroda tutsakta bi rahat nefes alsak.

Erol Kaya dedi ki...

Avrupanın en büyük bankalarından Yunanistan Ulusal Bankası NBG bile Yunanistan'daki krizden etkilenmişken hala böyle ellerinin açık olması hayret verici.

Marko dedi ki...

Aslında habere "edit" olarak da geçeceğim ama bu haber yayılmaya başladığından beri bahsi geçen isimlerden sadece Rudy Fernandez'e olan ilginin doğru olduğu söyleniyor, zaten diğer 2 isim çok uçuk. Herkesin bahsettiği Yunanistan'daki ekonomik durum PAO ve Olympiakos'u çok fazla etkileyecek gibi gözüküyor. Rudy'de de İspanyollar'ın eli daha güçlü bana göre...

Oypa13 dedi ki...

Mali Pao'lulara görede sadece Fernandez varmış ilgi alanında.Scola'nın alınacağını hiç sanmıyorum Obradovic oraya daha genç birini monte etmek isteyecektir.

Marko dedi ki...

Haberi geçen Mali değil benim, asist kısmına dikkat. :) Mali'nin evini bastık, blog ekibi kısmında haneye tecavüzcülerin listesi mevcut; bir göz atmakta fayda var. :)

Oypa13 dedi ki...

Marko pardon Yorum'u gönderdikten sonra farkettim :)

maliano dedi ki...

Ben bu aralar fenalardayım, sağolsun dostlar iyi iş çıkarıyorlar :) Marko'nun dediği gibi artık asiste dikkat :)

Adsız dedi ki...

Bu isimler çok abartı olmuş yalnız .Bu oyuncular arasında birtek Rudy dönebilir ama oda zor.Portland onu takas malzemesi yapmak istiyor.

Bu arada Scolada Rockets ile yeniden anlaştı 5 yıllığına 47 milyon $ lık bir kontratla.Sanırım bu kontrat isimlerin ne kadar imkansız olduğu konusunda çok açıklayıcı

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...