Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

28 Ekim 2009 Çarşamba

CSKA Moskova :69 - Lottomatica Roma :74

Ve çekirge Maroussi maçında sıçradı,Enisey maçında sıçradı ama Lottomatica Roma dur dedi.Hutson ve Toure mükemmel oynayıp,Roma kritik şutlarda da isabet bulunca 2 sene öncenin rövanşını aldılar,liderlik için de önemli bir galibiyet elde ettiler.

Roma maça neredeyse mükemmele yakın başladı.Hutson hem attı,hem attırdı ama Roma’nın en çok dikkat çeken özelliği içeriyi darmadağın etmesiydi.Tabi bunu uzunlarıyla değil kısalarıyla özellikle de Winston’la yaptı.Roma kısaları korkusuzca içeri daldılar ve sonucunu aldılar.Zaten korkmaları için de bir sebep yoktu pota altında.İlk 4 dakikada 4 faul limitlerini doldurmasalar savunma sertliği de artacaktı ama 4. faulden sonra Roma’lı oyuncular,özellikle de Hutson pota altında biraz yumuşak oynamak zorunda kaldı.Sokolov’a iyi toplar indiren CSKA da bunun avantajını çok iyi kullandı.İlk period CSKA Planinic’le ayakta durmaya çalışsa da bu periyodu 22-26 geride kapadı.İkinci periyodda da hem içerden hem dışardan iyi oynayan Roma farkı bir ara 29-37 ile 8 sayıya çıkardı ama verilen hücum ribaundları ve Planinic’in muazzam oyunuyla devre 41-39 CSKA üstünlüğüyle sona erdi. İkinci devreye de CSKA iyi başladı ve farkı 8 sayıya çıkardı ama De La Fuente ve Hutson Roma’nın maçtan kopmasını engelledi. Herve Toure ve Crasoriol’un da ekstra oyunları gelince 3. period 53-58 Roma üstünlüğüyle bitti.Bu periyodda özellikle Planinic etkisiz kalınca CSKA da geriye düşmekten kurtulamadı.Son çeyrekte de Toure'nin ekstra katkıları,Hutson'ın yüksek posttan boş geçmemesi,Jaaber'in de kritik anlarda sorumluluk alması maçı Roma'ya getirdi.

CSKA'nın pota altı bas bas bağırıyor ama elde Kaun,Vorontsevich, Radenovic ve Sokolov olduğu sürece o bölgeye takviye yapmayacaklar gibi gözüküyor.Langdon'ın yokluğu önemliydi ama yine de Roma hakettiği bir galibiyeti aldı.Caja Laboral maçındaki performanslarının da şans olmadığını gösterdiler.CSKA'yı zor günler bekliyor.Detaylı istatistikler burada.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...