Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

20 Ağustos 2010 Cuma

Yunanistan - Sırbistan Maçında Kavga

Yunanistan'da düzenlenen ve Sırbistan, Kanada, Slovenya ve evsahibi Yunanistan'ın katılımıyla üç gündür devam eden Akropolis Turnuvası'na gün sonunda turnuvanın bitişiyle beraber değinmeyi planlıyordum. Yunanistan'ın Kanada karşısındaki farklı galibiyeti, aynı Kanada'nın Sırbistan'ı mağlup etmesi ve yine Yunanistan'ın Slovenya'yı farklı geçip form durumuyla herkesi ürkütmesi turnuvanın öne çıkan detaylarıydı. Ama bu akşam yaşananlar tüm bunları gölgede bıraktı. Yunanistan - Sırbistan maçının son iki dakikasında çıkan kavgada ortalık birbirine girdi. Kavgayı Teodosic ve Fotsis'in çıkardığı, daha sonra herkesin katılımıyla büyüdüğü yazılıyor. Henüz videolar düşmediği için net birşey söyleyemiyorum ama Borousis'in de kafası yarılmış. Krstic'in sandalyeyle Borousis'in kafasını patlattığını okudum. Videolar düştükçe ekleriz, herşey netleşir. Şimdilik bulabildiğim resimler..

Ekleme : Video da nihayet düştü..Aynen yazıldığı gibi..


Link







12 yorum:

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=siKWh0DkCz8&feature=related

Adsız dedi ki...

ya hirvatistan-sirbistan maci olsa anliyacam da; ortodox olduklari icin kendilerini greek-serbian brotherhood diye adlandiran iki ulke takiminin bole kavga etmesi tuhaf.. yanliz forumlarda teodosic ve krstice saglam ceza gelebilecegi soyleniyor.

Adsız dedi ki...

Mali link göstererek kullandım resimleri. Haberin ola. :)

bahadır dedi ki...

nasıl cezalar gelecek, çok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

bu kavganin sampiyonada yeni bizim topraklarmiizda olmamasi cok iyi olmus.. mubarek ramazan gecesi ayagina yatip yunan-sirp gavuru diyerekten sole anlamli bir meydan dayagi cekerlerdi..
-hatta gazete basliklarini da simdiden tahmin edebiliyorum!

'yunana osmanli tokadi':-)

'sirp zulmune hasin ve gaddar bir cevap'!

'-nolmus? -bourisisin kafasi kirilmis!

Adsız dedi ki...

Fiba delikanlıysa,adam gibi cezalar verir.Yalnız Teodosic'in çok çirkef bir adam olduğunu daha önce de duymuştum..

Mitya dedi ki...

krstic zırvalıyor zırvalamasına, ama olayları asıl geren fotsis. Hem başta teodosic'e kimbilirne küfürler saydırıyor, hem de olayların yatışabileceği bir anda yeniden teodosic'i bulup yere kapatıyor, sofo ile birlikte saydırıyor. öyle ya da böyle krstic de burada şalteri indirip kendinden geçiyor zaten. Fotsis, Krstic, Teodosic, Sofo - dordu de okkalı ceza alırlar herhalde.

baldur dedi ki...

teodosic'e nasıl sağlam cezalar gelmeli ya? teodosic'in pek bir suçu yok ki. fotsis başlatmış zaten tartışmayı uzatıp daha sonra da tükürerek. ondan sonra kavga biter gibi oluyor gidiyor teodosic'i yere çalıyor. burada en büyük suçlu fotsis'tir. diğer sorumlular ise marko keselj, sofoklis schortsianitis ve tabii ki nenad krstic'tir.

Erman Tüneri dedi ki...

Fotsise oranın yunan ligi olmadıgını gostermeleri gerekiyor en agır ceza ile benim anlayamadığım yerde yatan Teodosic ustunde Fotsis saydırıyor en tepede Sofoklis var o da saydırıyor ama kime =) ya Teodosic ya Fotsise ne kadar çelişkili değil mi ikiside takım arkadası olan Borousise oldu yalnız =)

Adsız dedi ki...

Fotsis'in Teodosic'e horozlandıktan sonra yaptığı bir indir elini hareketi var olay güç kullanımına orada geçiyor bu bakımdan olayı başlatan Fotsis, kavgaya aktif karışan Borousis ve Kresic'in çok ağır ceza alması gerekir. Teodosic ve diğer birkaç noluyo lan bizim takıma modundaki adamın da nispeten hafif cezalar alması gerekir.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar basketbolda yunan ve sırp egomanyası yokmı sırf bizim grubumuzda oldukları için af çıkar ve kimse ceza almaz alsada devede kulak sırf bu (sözde barabar biziz) barbarlar bize kjarşı oynayabilsin diye

Ortak Meraklar dedi ki...

Beyler ne olduğu umrumda değil.. İki tarafta kavgadan bir bok anlamıyor.. Bir türlü kızışmadı kavga... sürekli sürtüşmeler

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...