Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

1 Haziran 2011 Çarşamba

Teodosic'e İbretlik(!) Ceza

Birkaç post önce Teodosic'in Panathinaikos'lu seyircilere yaptığı su servisinin videosunu vermiştim. Üçüncü maç öncesi cezalar açıklandı. Panathinaikos kulübü 10.000 euro, Teodosic de 6600 euro para cezasına çarptırıldı. Sahaya yabancı madde atan seyircilere ülkemizde verilen cezayı, federasyonun bizde zaman zaman hafif de olsa verdiği cezaları görüp insanın TBF'yi öpüp başına koyası geliyor şu cezayı görünce. Direk insanlara fırlatılmış bir şişe, hem de çok uzaklardan değil 10-15 metre ilerden ve verilen 6600 euroluk ceza. Gerçekten ibretlik(!) bir ceza olmuş. Teodosic'in bu tavırlarına dur diyecek biri yok mu acaba?

4 yorum:

Güçlü Berk dedi ki...

Bizde kulüplere bile bu miktarda hiç ceza verilmedi neredeyse... Burada millet birbirinin kafasını yarar gözünü patlatır, hırsız der şikeci der, ya uyarı alır ya da 3-4 bin tl ceza. O yüzden biraz haksızlık(!) olmuş Teodosic'e. Kulağını çekseler yeterdi bence...

basketçi dedi ki...

teo açıklama yapmış cazaya ek olarak 13200 avro daha yatıracakmış, babanın gazı geçmemiş iki kez daha tekrarlamak istiyormuş..

HotSauce21 dedi ki...

Dünya Basketbol Şampiyonası yarı final maçından sonra sevinen Türk oyuncularının üstüne tükürdüğü kameralarca açıkça tespit edilmiş Teodosic'e, rakibini bana göre öldürmeye teşebbüs eden Batiste'ye cezayı bırak gündeme bile getirtmeyen bir örgüt ve onun en güçlü lobisinden bahsederken bu tip konularda çok şaşırmamak lazım, afiyet şeker olsun.

bahadır dedi ki...

sübhanallah kardeş ibretlik bir ceza:))

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...