Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Aralık 2009 Perşembe

Eurolig'de Günün Tahminleri (17 Aralık)

Vakit olmadığı için detaylara fazla giremeyeceğim. Az önce NTV Spor Radyo'da Bahis Potası programında verdiğim tahminler şöyle;

Efes Pilsen - Unicaja Malaga
Toplam Skor 152.5 Alt (İddaa)

Panathinaikos - Real Madrid
Toplam Skor 154.5 Alt (İddaa)

AJ Milano - Prokom
Maç Sonu 1 (-5.5) (İddaa)

Herkese bol şanslar..

3 yorum:

mozlu dedi ki...

pana ve partizan galibiyetleri için ne düşünüyorsun

maliano dedi ki...

Valla her iki maç da ortada. Kim kazanırsa kazansın sürpriz olmaz ama Orleans'ın önemli bir çıkışı var. Bir ara birine patlayacaklar ama o bu akşam Partizan olur mu bilemem.

tozlu parkeler dedi ki...

Orleans diğer Fransız takımları gibi Euroleague'de oynanan basketbola ters bir takım, bu durum oynadıkları maçlarda belli periyotlarda rakiplerine karşı üstünlük kurmalarına yol açıyor ama sonuçta oyunu daha bilerek oynayan takımlar kazanıyor. İlk yarı Orleans'a oynanabilir ama maçı Partizan kazanır gibi geliyor bana. Partizan reloaded döneminde ve günden güne son 2 yılki performansına yaklaşıyor asla küçümsenmemeli.
Pao-Real maçı gibi 2 final fourun kafadan adayı olan takımın maçında skor alt olur gibi görünüyor. Normalde sayı atmanın deveye hendek atlatmak düzeyinde zor olacağı bir maç çıkar ama Pao bu sezon geçmişin sıkıcı ama sıkı basketbol oynayan takımından çok hücumuyla fark yaratan bir takım. Real Madrit iyi hücum eden takımları karşısında bulunca tempo yapmaktan korkmuyor. Ama yine de sayı patlaması yaşanmaz alt risklide olsa bu maçta özellikle 2. devre kemik sesleri gelir ve iki takımda zor sayı bulur gibi görünüyor.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...