Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

7 Mart 2011 Pazartesi

Maccabi'den Chuck Eidson'a Yeni Teklif

Bu sezonun en flaş isimlerinden biri olan Chuck Eidson sezon sonu kontratının bitecek olması sebebiyle de transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri. David Blatt ve Maccabi yönetimi Maccabi Tel Aviv'in ritmini bozmamak amacıyla Eidson'la erkenden masaya oturdu. İsrail basınının haberine göre Eidson'ın menajeriyle biraraya gelen başkan Mizrahi iki yıllık yeni bir kontrat teklif etti. Senelik 700 bin dolara yakın bir rakam alan Eidson'ın, yazılanlara göre 50-100 bin dolar arası bir zam beklentisi var. Maccabi Tel Aviv'in de bunu karşılaması oldukça muhtemel ama Eidson'la ilgili Avrupa'nın büyük kulüplerini öne çıkaran transfer söylentileri var. Bu takımlardan biri de Fenerbahçe Ülker. Panathinaikos ve Real Madrid gibi bu sene problem yaşayan devler uçuk tekliflerle devreye girmezse Maccabi Tel Aviv denk ekonomik bütçelerle yarışacak güce sahip. Ama Eidson'ın kararını Maccabi Tel Aviv'in çeyrek final performansının da etkileyeceğini söylemek gerekiyor.

3 yorum:

twilost dedi ki...

bizim ciddi olarak Eidsonla ilgilendiğimiz söylentisi var. bize gelse, ne kadar katkısı olur yada ona ne kadar ihtiyacımız var net bir şey söyleyemiyorum ben. sizce?

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

Şu adam Fener'e gelsin, koyu bir Beşiktaş'lı olarak ben bile Fenerbahçe'nin maçlarına zaman buldukça giderim.

penn35 dedi ki...

takım oyununa olan uyumu, üç pozisyonu birden oynayabilmesi, basketbol aklının çok yukarıda olması artıları. istikrarsız şutu, büyük maçlarda bazen etkisiz kalması da eksileri. eldeki kadronun korunacağı düşünülürse jasikevicius'un yerine iyi bir ekleme olabilir. ama daha ziyade takımda eksik olan ve ihtiyaç duyulan unsur kritik anlarda sorumluluk alıp skor yapabilecek bir oyuncunun gerekliliği. kontratını bilmiyorum ama benim aklımdaki isim jamont gordon.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...