Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Mart 2011 Cuma

Eurolig'de Çeyrek Final Eşleşmeleri


Real Madrid - Valencia 
Olympiakos - Siena
Barcelona - Panathinaikos
Caja Laboral - Maccabi Tel Aviv

Çeyrek final serileri 22 Mart - 6 Nisan tarihleri arasında oynanacak ve 3 galibiyete ulaşan taraf Final Four'a yükselecek. İlk iki maç grup liderlerinin sahasında, sonraki iki maç çaprazdan gelen grup ikincilerinin sahasında oynanacak. Eğer gerek kalırsa 5. maç yine lider takımların sahasında oynanacak. Son yılların en güzel eşleşmeleri oluştu. Final Four'dan önce birkaç F4 yaşayacağız gibi duruyor. Değerlendirmeleri daha sonraya bırakalım.

3 yorum:

Tayfun Yurdagül dedi ki...

Şimdiden NTVSpor 'a baskı yapmak lazım bizim takımlar elendi diye umarım yayınları kesmezler.En az iki seriyi takip etmek lazım.

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

yani şu 8 takımın ismini verseler kafana göre eşleştir deseler kesin böyle eşleştirirdim. çılgın eşleşmeler oldu müthiş zevkli maçlar oynanacak. ama bakalım everton-reading gibi kıytırık maçları bile atlamayan ntvspor bize bu turda oynanacak en az 12 en fazla 20 maçtan kaç tanesini izlettirecek?

penn35 dedi ki...

bana göre çeyrekfnaldeki tek sürpriz sayılabilicek takım valencia. onun yerine gösterdiği performansla fenerbahçe olabilirdi burda veya buraları oynamasına alıştığımız ama top16 ya bile kalamayan cska.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...