Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

24 Haziran 2011 Cuma

Bourousis'in Dopingi Telefon Kayıtlarında

Yunanistan'da ortaya çıkan son yılların en büyük şike skandalında telefon takibine yakalanan milli bir basketbolcunun doping ve şike yaptığı iddia ediliyordu. Bu isim dün ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde milli takımı "mücadelelerine ve emeklerine saygı gösterilmediği" için bıraktığını açıklayan Olympiakos'un milli pivotu Ioannis Bourousis'in, sevgilisi Christina Psomiades'in babası ve aynı zamanda Kavala futbol takımının çoğunluk hissesinin sahibi Makis Psomiades'le yaptığı skandal görüşmeler telefon takibine takıldı ve deyim yerindeyse yer yerinden oynadı. Sene içinde doping kullandığı ve lig finalleri için de Makis Psomiades'ten doping istediği telefon kayıtlarında yer alan Bourousis, kulübün sahipleri Angelopoulos kardeşler için de ağır sözler söylüyor. Zaten takımdan ayrılacaktı ve kulüp 200.000 euro fesih parasını vererek oyuncuyla yollarını ayıracaktı ama ortaya çıkan konuşmalardan sonra Angelopoulos kardeşler tek kuruş bile vermeden onu kovmak için gerekli tüm girişimleri yapıyorlar. Olympiakos tribünlerinin de uzun zamandır bağrına bastığı Bourousis'in artık Pire'nin suyundan içmesi bile mümkün değil. Umarım binbir türlü psikolojik sorunla boğuşan Yunan halkı daha farklı tepkiler gösterip farklı cezalar uygulamaya kalkmaz. Olympiakos'u ezeli rakiplerine, kendisini de tüm dünyaya rezil etti Bouroussis. Bu kayıtlar gerçekse ki heryere düştüğüne göre mutlaka gerçektir, Bourousis'i zor bir dönem bekliyor. 

Bourosis'in  Makis Psomiades'le yaptığı telefon görüşmesi :

Bourousis : Günaydın Bay Makis. Nasılsınız?
Makis : Günaydın. Tebrikler evlat.
Bourousis : Teşekkür ederim.
Makis :  Bizimkiler de aynı sıkıntıyı yaşıyorlar, uyuyamıyorlar.
Bourousis :  Evet Bay Makis ben de iyi uyku uyuyamıyorum.
Makis : Evet bizim çocuklar da aynı. (Kavala oyuncularından bahsediyor) Onlar da uyuyamıyorlar.
Bourousis :  Bu kadar etkili mi Bay Makis?
Makis : Evet ve oynadıkça daha etkili oluyor. Geçen akşam Mantzourakis ve genel menajerle beraber Sofitel Otel'de maçı izliyorduk ve her ikisi de bana ne dediler biliyor musun? "Sadece Bourousis yüreğiyle oynuyor ve herkesi yoketmeye hazır." Ve hiçbirşeyden haberleri olmadan (Gülüşmeler)
Bourousis : Hiçbir fikirleri bile yok. (Gülüşmeler)
Makis : Hem Olympiakos, hem de Panathinaikos oyuncuları senden bir seviye aşağıda oynuyorlar. En az iki kat daha sert oynuyordun. Son iki dakika sen smaç yaptıktan sonra Angelopoulos kardeşler sevinçten havaya zıplıyorlardı. Kamera yakın çekim yapıyordu onlara.
Bourousis :  Evet o aptallar maçtan sonra sahaya yanıma geldiler ve benle konuşmaya çalıştılar. Ama dilsizi oynadım ve onlardan uzaklaştım. Ama Bay Makis bilmelisiniz ki ilaç bitti.
Makis : Merak etme evlat. Senin için daha fazla alacağım. Ne zaman ihtiyacın olacak?
Bourousis :  Finaller için lazım.
Makis : Ne zaman istiyorsun?
Bourousis :  Mayısın ortasına doğru. 
Makis : Sen deli misin? O zamana kadar tabi ki senin için bulacağım. 
Bourousis : Tamam Bay Makis. Biraraya gelebilir miyiz yoksa Kavala'ya mı gidiyorsunuz?
....

Konuşma kısa bir süre daha devam ediyor. İçeriği inanılır gibi değil. Sonuçları ne olacak zaman gösterecek. Makis Psomiades'in de resmi aşağıda. Doping, şike vs yapmasına gerek yok, sokakta görsen direk içeri alabileceğin bir tipe benziyor. 


(Resimler ve telefon kayıtları için kaynak : Talkbasket)

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...