Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

31 Ocak 2010 Pazar

Real Madrid: 84 - Unicaja Malaga: 67

Haftanın maçında skor beklenenden farklı oldu. Sebebi de son periyoddaki 34-16 lık Real Madrid serisi. Dixon'ın düşük performansı var Malaga adına. Zaten Malaga'nın artık oyun sisteminde tek eleştirilen nokta zaman geçtikçe Dixon odaklı performansların ortaya çıkma ihtimaliydi. Bu maç onların başlangıcı dersek erken konuşmuş oluruz, beklemekte fayda var. Son dönemin suskun ismi Velickovic 18 sayı, 8 ribaundla uzun bir zaman sonra yine devreye sahneye çıktı. Maçı izleyemedim ancak rakamlar düşük üçlük yüzdesinin Malaga sonunu hazırladığını gösteriyor. 3/17 lik yüzde iyi şutörleri olan Malaga içi felaket bir tablo. Maçın son periyodunda kaçan üçlüklerin farkı hazırladığını tahmin ediyorum. Tüm oyuncular durup durup Türk takımlarına patlar, bu haftaki inceleme konumuz da Marko Jaric oldu. 1/5 ikilik,1/4 üçlük ve 7 top kaybı. Bunda Malaga savunmasının payı nedir bilmiyorum ama Real Madrid'in derin kadrosu bu kötü performansı fazlasıyla kapatmayı başarmış. Detaylı istatistikler burada.

Real Madrid (84): Prigioni (8), Garbajosa (4), Jaric (9), Velickovic (18) , Lavrinovic (10), Kaukenas (14), Llull (10), Tomic (2), Hansen, Reyes (7) , Vidal (2).

Unicaja (67): Cook (3), Printezis (6), Jiménez (7), Dixon (13) , Archibald (14) , Rodríguez (5), Freire (2), Dowdell (2), Welsch (2), Rubio , Freeland (13).


Link

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Amiable fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Efemerid Capablanca.. dedi ki...

Maçı sadece ilk yarı seyredebildim ve ilk yarı sahanın en iyisi kuşkusuz Jaric'ti.. Zaten Real Madrid ilk yarıda farkı onlu hanelere çıkaramasaydı, Malaga'nın Arap atı misali geç açılmasına karşılık veremeyebilirdi..

Sözün özü, Jaric'in şu anki en büyük sorunu performansını tüm maça yayamaması sanırım.. İstikrarsızlığı yani.. 1,5 sene eline top değmemiş bir oyuncu ne de olsa.. Uzun vadede altın değerinde olacaktır..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...