Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

27 Şubat 2011 Pazar

Bourousis'in Menajerinden Son Nokta

Bourousis'in geçen hafta kadrodışı bırakılmasının ardından Yunan basını merkezli bir söylenti tüm sitelerde yer buldu. İddiaya göre Bourousis Panathinaikos ile transferi konusunda bir görüşme yapmış ve Olympiakos yönetimi de bu sebepten Bourousis'i kadro dışı bırakmıştı. Söylentinin doğruluğunu teyid etme şansımız yok ancak haftaiçi Bourousis'in ve birçok Yunan oyuncunun menajeri Kostas Papadakis konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Papadakis gerginliğin ve kutuplaşmanın olduğu bu tip hassas durumlarda böyle şeyler yazanların iki kez düşünmeleri gerektiğini belirterek: "Bourousis ve Olympiakos 2009 yazında 3 yıllık yeni bir sözleşmede anlaştılar ve sözleşme 2012 yazında sonu eriyor. Bourousis'in de NBA hariç hiçbir sebeple bu kontratı tek taraflı feshetme hakkı yok. Bu yüzden Bourousis takım arayabilecek serbest durumda değil ve kendi kararıyla değil, ancak kulübünün kararıyla takımdan ayrılma hakkına sahip."

Bu açıklama söylentilere konulan son noktadır. Eğer Olympiakos ve Bourousis ortak bir noktada anlaşamaz ve Ivkovic onu takımında istemezse Bourousis takımdan ayrılabilir. Ama ben Olympiakos'un Bourousis'in Panathinaikos'a transferine izin vereceğine hiç ama hiç inanmıyorum. Yıllarca Panathinaikos hegamonyası altında ezilen Olympiakos rakibin en önemli iki isminden biri olan Spanoulis'i alarak hem onları güçsüzleştirdi, hem de olağanüstü bir guard rotasyonu kurdu. Şimdi aynı şeyi Panathinaikos'un yapmasına asla izin vermeyecektir. Üstelik de Maric'in sakatlığı yüzünden oldukça sıkıntılı günler geçiren Panathinaikos'a en önemli uzununu vermek Angelopoulos'lar gibi zeki kardeşlerin yapacağı bir iş değil. Bourousis takımdan ayrılırsa yeni adresi Avrupa'da ya Türkiye ya da İspanya olur diye düşünüyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Türkiye'ye gelsin :) O'na biraz daha yakın olmuş olurum. Sırf onu canlı canlı görmek için maçlara giderim :)

Gürkan Alkan dedi ki...

Bourousis Beşiktaş'ta, diye bir başlık görmeyi ümit ediyorum. :) İyi oynadığı maçların ardından yaratıcı(!) basınımız çok ilginç başlıklar da atabilir adamın ismiyle... :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...