Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

25 Ekim 2010 Pazartesi

Vujcic Efes Pilsen Antrenmanında

Nikola Vujcic dün yabancı basından alıntıladığım şekilde bugün Efes Pilsen antrenmanına çıktı. Efes Pilsen'e katkı sağlar sağlamaz, aradığı uzundur değildir herşeyi bir kenara bırakıyorum Efes Pilsen gibi bir dev, 5 numara transferi merakla beklenirken bloglardan sonra bu açıklamayı yapıp, görsel koyuyor. Allahtan Marko kardeşimin bir eli yabancının basının üzerinde de sayesinde haberimiz oldu

Transferden mi utanılıyor? Yetersiz bulunuyor da duyulsun mu istenmiyor? Ya da basketbolseverler mi umursanmıyor? Millet havaalanında karşılayıp video çekiyor, daha oyuncu tesislere gelmeden kulübün web sitesine koyuyor, bizde misal Fenerbahçe Ülker'in doğru dürüst web sitesi bile yok. Herşeyimiz ters, herşeyimiz baştan savma. Formda veya değil, işi bitmiş veya bitmemiş Vujcic geliyor yahu. Bunu duyurmakta ne sakınca var? Neyse daha fazla saydırmadan susayım. Hayırlı olsun Efes Pilsen'e ve Türk basketboluna. Umarım faydalı olur.

1 yorum:

miklagard dedi ki...

bir kaç sene öncesine kadar Vujcic'in ismini duyunca dahi irkilirken şimdi bu adamın burada olması benim açımdan rüya gibi. ama basının veya taraftarların (hatta kulübün) ilgisizlik ve umursamazlığı şaşırtıcı..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...