Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

18 Ekim 2010 Pazartesi

Euroleague Fantasy Challenge Başlıyor

Eurolig sezonunun başlamasıyla birlikte Eurolig'in vazgeçilmez oyunu Fantasy Challenge da başlıyor. Kuralları bu sene incelemedim ama sanırım bir değişiklik yok. Takımınızı kurup en yüksek puanı toplamaya çalışıyorsunuz ve ödüller kazanıyorsunuz. Fantasy Challenge'ın bu seneki ilk konuğu Ermal Kuqo oldu. Sinan Güler de kendi ligi üzerinden ayrı bir yarışma düzenliyor ve sezon sonunda hediyeler dağıtıyor. Sinan Güler'in ligine katılma hususunda bilgi almak için buraya tıklayınız.

Marko kardeşim de bizim adımıza bir lig kurmuş, katılırsanız sezon boyu birlikte yarışabiliriz.

Lig Adı : EFC-Türkiye
Şifre : KHRYAPA

Özellikle Litvanyalılar ve Yunanlar bu oyunu çok iyi oynuyorlar. Sanıldığı kadar kolay değil şimdiden söyleyeyim. Kuralları iyi incelemekte fayda var. Herkese bol şanslar.
Marko'nun Not ve Ricası: Aslında bunu başta belirtsek daha iyi olurdu ama takibin ve rekabetin daha lezzetli olması adına lige en fazla 2 takımla katılmanızı rica ediyorum. Bu sayıyı geçenler olmuş, kafama göre takım çıkartmak istemediğimden bana mail ya da twitter (twitter.com/ilkerucer) ulaşabilirseniz o sınırlamayı birlikte yapabiliriz. Bundan sonra lige katılacaklar da "2 takım" kısıtına dikkat ederlerse sevinirim. Birinciye ev, ikinciye araba, üçüncüye tatil (haydi bakalım). Herkese kolay gele...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

listede ligin ismini bulamadım.

Adsız dedi ki...

tamamdır şimdi buldum.

Radagast dedi ki...

Ben de katıldım lige yalnız bir şey soracağım, aynı kişinin birden fazla takımla lige katılmasını engelleme şansı yok mu acaba?

İşin keyfini kaçırabilir biraz bu durum.

AG dedi ki...

Ben seneler önce oynadığımda her hafta 3 oyuncu değiştirme şansımız vardı. Yine öyle mi?

Bob dedi ki...

ermal kuqo'nun takımını gördüm. ı-ıh olmamış :))

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...