Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

18 Ekim 2010 Pazartesi

Beko Bundesliga'da 5. Haftanın Görünümü

BC Goettingen 80-68 EWE Basket Oldenburg


Oldenburg'un ilk yarıdaki üstün oyununa rağmen, sezonun ilk mağlubiyetini 2. yarıda 46-24'lük bir seriyle aldılar. Goettingen'de Mike Scottt'ın 20 sayı 10 ribauntluk katkısı galibiyetin anahtarı oldu. Adam Waleskowski, Dwayne Anderson, Kyle Bailey, Trenton Meacham'ın 10'ar sayıları geri dönüşün anahtarı oldu. İlk yarıdaki iyi oyunun ve skor avantajının olduğu bölümlerde fazla olmak üzere, Oliver Stevic'in 17, Louis Campbell'ın 15 sayısı Oldenburg'un öne çıkan rakamları.

NYP Braunschweig 71-74 Brose Baskets

Braunschweig son bölümde geri dönme adına bir gayret gösterip maça ortak olsa da, Predrag Suput'un kritik performansı Brose'nin bu deplasmandan galibiyetle çıkmasını sağladı. Brose'nin 1 ve 3. çeyreklerde ki hücum başarısını takdir etmekle birlikte, Braunschweig'in savunmada bu bölümlerde düşmesini ise koç Sebastian Machowski'nin çözmesi gereken bir sorun olarak yazıyoruz. Brose'de takım olarak katkı olsa da, Predrag Suput'un 17 sayıyla skor anlamında en çok öne çıkan isim. Braunschweig'de Jason Cain 16, Brandon Thomas 14, Kyle Visser 12 sayı bulsa da takımın geri kalanından neredeyse hiç destek gelmeyince, bu performanslar bir işe yaramadı.

Artland Dragons 91-68 GG Düsseldorf

Bu sene ligden düşmesi şimdiden garanti olan Düsseldorf'da bu tarz mağlubiyetler sene boyu şaşırtıcı olmayacak. Yine de yolu Türkiye'den geçmiş Olumuyiwa Famutimi, 25 sayıyla Düsseldorf adına ayakta kalan tek isim oldu. Artland Dragons adına bu galibiyetin gelmesi gerekiyordu ancak skor dağılımını çok iyi yapmaları, bu maçla ilgili yapmaları gereken ilk önemli işti, yaptılar ve bu haftayı dolu dolu geçmiş oldular.

Gießen 88-81 Ulm

Dengeli giden ve gitmesi beklenen bu maçı 2. ve 3. çeyrekteki performansıyla kazanan taraf ev sahibi Gießen oldu. Bu çeyreklerde 45-32 galip olan Gießen'de, Zachery Peacock %85 saha içi isabetle 27 sayı üretti. Ona ilaveten, Ryan Brooks'un 17, Anthony Smith'in 15, Giorgi Gamqrelidze'nin 12 sayısı var. Ulm'de John Bryant'ın 24, Robin Benzing'in 15, Per Guenther'in 17 sayıları galibiyet için yeterli olmadı.

Tuebingen 84-76 BBC Bayreuth

Rakibi karşısında hep güvenli bir farkı koruyan Tuebingen'de Anatoly Kashirov'un 22,Dane Watts'ın 15, Ratkovica ve Oliver'in 12'şer sayısı var. Son çeyrekte 33-32'lik bir skor patlaması yaşanan maçta, Bayreuth adına Danny Gibson'ın 22, Reiner ve Jeanty'nin 14'er ve Koko Archibong'un 12 sayısı var.

Alba Berlin 86-60 EnßW Ludwigsburg

Maçın başından beri önde olan Alba, son çeyrekte 27-12'lik bir performans yakalayarak farkı büyütmeyi başardı. Alba'da ligin süperstarı Tadija Dragicevic 23 sayı, 10 ribaunt, 5 asistlik performansıyla maçı neredeyse tek başına almayı başardı. Julius Jenkins ve Yassin Idbihi'nin 12'şer sayısı da yardımcı oldu elbette. Ludwigsburg'da Alex Harris'in 17 sayısı iyi olan tek performans.

Mitteldeutscher BC 73- 56 Telekom Baskets Bonn

Maça hızlı başlayan Bonn, Mitteldeutscher'in 2. çeyrekte 23-13 ve özellikle 3. çeyrekte yakaladığı 16-4'lük performansa direnemedi. Savunmasıyla maçı kazanan MBC'de, hücumda Wayne Bernard'ın 21, Jerome Tillman'ın 15 sayısı önemli. Uzun süre skor bulmakta zorlanan Bonn'da, Nic Wise'ın 16, Mark Tyndale'in 10 sayısı maçı kazanmak için yeterli olmadı.

Deutsche Bank Skyliners 81-66 Bremerhaven

Ligin büyük biraderlerinden Skyliners maça 30-11 başlayarak, maçın geri kalanını idman havasına çevirdi. DaShaun Wood ve Moye'nin 19'şar sayıları, Jimmy McKinney'nin 17 sayısı Skyliners'da öne çıkan rakamlar. Bremerhaven'de Torrell Martin'in 15, Richard Chaney 12 sayı buldu. Böylece, Skyliners ait olduğu yere tepeye doğru tırmanmaya devam ediyor.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...