Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

9 Mayıs 2010 Pazar

Olympiakoslulardan Bodiroga'ya Taciz

Parkede Avrupa'nın yıldızları kendini gösterirken Paris'te tribünler de bir o kadar ünlü simalara evsahipliği yapıyor. Avrupa basketbolunun efsanelerinden Dejan Bodiroga da o isimlerden biri. Ama onu Avrupa basınının manşetlerine taşıyan kariyeri veya Barcelona'nın son şampiyonluğunda kadroda olması değildi. Partizan maçından sonra Bodiroga salondan ayrılmak üzereyken 60 kadar Olympiakos taraftarı kapının önünde bekliyor ve Bodiroga'yı taciz ediyor. Herhangi bir fiziksel müdahale yaşanmıyor ama Fransız polisi olaya müdahale etmemiş olsa neler olabilirdi onu da kimse kestiremiyor.



Bodiroga, kalabalık bir kapı kadar uzağındayken delikanlı tavırlarla korkmadığını gösteriyor. Ama olay sonrası öyle açıklamalar yapmış ki bir daha böyle bir kalabalıkla karşı karşıya kalırsa taraftarlar aynı soğukkanlılığı gösterebilirler mi hiç emin değilim.

"Ben Panathinaikos'ta oynarken 4 yıl boyunca Olympiakosluların çok acı çektiğini herkes biliyor. Anlaşılan o ki 8 yıl sonra bile hala bazıları acı çekmeye devam ediyormuş. Herhangi bir fiziksel müdahale olmadı. Benim korkacağımı sandılar ama kalabalık olmaları umurumda değildi. Bir Panathinaikos veya Partizan taraftarı binlerce Olympiakosluya bedeldir."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

1000 paolu 10000 olimpiakosluyu yok eder deseymiş keşke :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...