Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Ettore Messina & Fenerbahçe Ülker

Daha yarım saat önce "Biz aynı mantıkla gittiğimiz sürece.." demiştim ama son dakika gelişmesiyle şok olmuş vaziyetteyim. Ahmet Ercanlar (@chemedya) twitter üzerinden Ettore Messina ve Fenerbahçe Ülker'in biri Avrupa'da, biri ABD'de olmak üzere iki kere görüştüğünü ve prensipte anlaştığını yazdı. Ahmet Ercanlar'a göre takım tamamen Messina'ya emanet edilecek ve isteği üzerine baştan yaratılacak. Zaten Messina'nın çalıştırdığı bir takım için aksi düşünülemez. Ümit Avcı da özel mesajla yazılanları doğruladı.

El ayak boşalmış vaziyette, tansiyon zirvede. İmza atılmadan, %99 ihtimal %100 resmi olmadan tabi ki hiçbir şey belli olmaz ama heyecanlanmak, bu ülkede güzel şeyler de planlanıyormuş demek bedava. Olmazsa da sağlık olsun deriz, hayali bile güzel. Ama bu sefer gerçek olsun.

2 yorum:

U. dedi ki...

Öte yandan Obradovic ismi de geçiyor dedikodularda. Hatta kendisi de "1-2 sene içinde muhakkak Türkiye'ye geleceğim" demiş (mi?). İkisi de gelirse (Efes olur muhtemelen Messina için Fenerbahçe deniyorsa) yeni (ve belki efsane) bir çekişme doğabilir. Doğsun inşallah.

cengo dedi ki...

Fenerbahçe bu kadar iyi bir hamle yapamaz.. Bünyelere fazla :)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...