Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

26 Şubat 2012 Pazar

Vujosevic Artık Serbest (Acaba?)

Partizan efsanesi Dusko Vujosevic'in karizması Moskova'da Vatutin tarafından çizildiğinde ikinci bir savaş da tazminat konusunda başlamıştı. CSKA Moskova'nın tazminat teklifini kabul etmeyen Vujosevic kulüple davalık oldu ve o günden beri bu sorun devam ediyordu. 2,5 milyon dolarlık kontratı feshedilen Vujosevic ve CSKA Moskova arasındaki dava sona erdi, kulüp 1 yıllık sözleşme bedelini ödedi. Bu da demek oluyor ki Dusko Vujosevic dünden itibaren serbest ve takım çalıştırabilir. Kendisi 26 branşta 26 kulübü içeren Jugoslovensko Sportsko Društvo Partizan (Partizan Sports Association) başkanı ama bazı isimlerin yarım kalan işleri vardır, her zaman akılları benchtedir.

Düşünüyorum da acaba kadrosunda Yugolar barındıran, koçluğa getirdiği ismin bu pozisyon için erken olduğu net bir şekilde ortaya çıkan, altyapıda sürekli birşeyler üreten ama ürettiklerine o formayı giydiremeyen bir kulübümüz Vujosevic ile temasa geçerek mevcut koçunu asistanlığa kaydırarak ona da önemli bir gelişim imkanı sunar ve iş daha da geç olmadan yeni bir yapılanmaya gider mi? Bu kısım sözkonusu Anadolu Efes olduğunda kıyısından kenarından dolaşıp isim ver(e)meyenler içindi.

Ben de diyorum ki acaba Anadolu Efes Vujosevic'i alıp Ufuk Sarıca'yı (kulüple ilişkisini kesmek istemiyorsa tabi) da asistan koçluğa getirir mi? Böyle bir imkan varsa eğer bence denemeye değer bir hamle olabilir. Üstümüze vazife değil orası ayrı tabi, bizimkisi sadece temenni.

3 yorum:

Ersan dedi ki...

maliano bir sorum olacak, sence bu isim verememe durumunun sebebi ne? efes'ten kaynaklı bir durum olduğunu mu düşünüyorsun? açıkçası ben yıllarca sırf "biracılar" tabirinin kullanılmaması için mücadele etmiş ama bu yüzden kulübün ismi değiştiği halde bunun önüne geçememiş bi kulübün basında böyle bir etkisi olduğuna inanmıyorum. öte yandan spor basınında yazan çizenlerin sözleşmelerinde dillerini bağlayan bir madde varmış gibi her türlü eleştiriyi yapıp da ağızlarından bir ismi çıkaramamalarını anlayamıyorum.

ayrıca hoşgeldin, özlemiştik.

laelaps dedi ki...

Fikir çok güzel ancak içeride bu şekilde kafayı kullanabilecek yönetici olmadığı için an itibariyle Sarıca şutlanmış olup yerine Zouros'u getirdiler. Panellinios ile ucundan biraz iş yapmış gibi gözükse de Ufuk Sarıca'dan hiçbir fazlası olmayan bir isim getirmek çok başarılı bir hamle gerçekten?!?!
İvkovic, Obradovic, Vujosevic, Messina gibi efsane bir isim getirip Ufuk Sarıca' nın yardımclığa çekilerek biraz daha pişmesine imkan sağlansa çok güzel olurdu gerçekten. Hem takımı hem de koçu harcayarak gene büyük iş başardınız sayın Özerhun, tebrikler..

CT dedi ki...

onumuzdeki sezon icin efes ile obradovic'in ismi geciyor, keza fb ulker icin de ivkovic dedikodusu dolandi, ama saglam bir kaynak degil. senin bu konuda kulagina gelen bir haber var mi maliano??

bu arada pesic ve vujosevic neden dusunulmuyor bizim kuluplerimiz tarafindan anlamak zor gercekten.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...