Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Martynas Pocius Real Madrid'de

Sene sonunda adı CSKA Moskova ile anıldığında Kazlauskas'ın onu yanına alacağını, Langdon'ın yerine monte edeceğini düşünmüştük ama tam bu olaylar konuşulurken çok ciddi bir sakatlık geçirdi Pocius. Mayıs başında belinden sakatlanan ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı söylenen Pocius'un böylece transfer defterini kapattığı ve iddialı bir kadro kuran Zalgiris'te sezona devam edeceği ağırlık kazanmıştı ki bir anda Real Madrid sahneye çıktı ve Litvanyalı oyuncuyu renklerine bağladı.

Pocius konu hakkında sessiz, twitterda gelen hiçbir soruya karşılık vermiyor. Zalgiris cephesi de, Real Madrid cephesi de konuyla ilgili açıklama yapmıyor çünkü anlaşmada ufak pürüzler kaldı ve birkaç gün içinde iki taraftan da resmi açıklama gelme ihtimali var. Zalgiris'le 1 yıl daha kontratı bulunan Pocius'un serbest kalma bedelinin 700.000 euro olduğu, bunun 400.000 eurosunu Real Madrid'in, kalanını da Martynas Pocius'un karşıladığı söyleniyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Miami başta olmak üzere tatil fotoğraflarını sık sık paylaşan Pocius, aylar önce Madrid fotoğraflarını koyduğunda transfer sorularını "Transfer için değil, tedavi için" diyerek espriyle karşılamıştı. Belli ki Real Madrid'in kurtları sakatlık durumunu inceleyip, kancayı Madrid'de atmışlar. Real Madrid bu sene de Anadolu Efes'le aynı grupta olduğuna göre bir otel baskını daha ufukta görünüyor gibi.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...