Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

4 Şubat 2011 Cuma

Kerem Niye Kendin Gitmiyorsun!



Halbuki kendin gitsen rahatça smacı vururdun küçücük Fischer ve Mirotic'in üzerinden. Akşam akşam kızdırıyorsun Melih abini, zorla azar yiyorsun. Oğlum ordan bir çay söyle Melih abine! Melih abi boşver sinirlenme, hadi dağıt sıra sende. 20 sayı gerideyiz okey atmazsak zor döner bu oyun. Kapatın şu TV'yi de, kahvede basketbol mu izlenirmiş.

10 yorum:

Bob dedi ki...

Coach Murat Özyer sağ olsun, orada hepimize tercüman oldu.

mustafagirgin dedi ki...

Ah be Melih abi.Kerem'in en iyi yaptığı iş bu.Adam yapabileceğini anlasa zaten yapardı,in sen yap bakalım kolay mı zor mu öğreniriz.Adama bağırıyorsun,hayatında kaç kere böyle bir turnuvaya çıktın?

.................... dedi ki...

Yazık olmus

Sarıkaya dedi ki...

Murat Özyer hayatında kaç tane top 16 maçına çıkmış?:-(( Koç olarak, oyuncu olarak v.s. Tabi ki kolay değil!:-(( Yanlız yorum olarak, malumun ilanından fazlasını beklemek hakkımız değil mi?

basketçi dedi ki...

orhun ene olsaydı o pozisyonda topu panyanın en üstüne çarptırır yinede atardı :))
koç perasovic'in sormal sürenin sonunda yaptığı murrey-rako değişikliği maçı real'e hediye etti
tam murat özyer murrey sahada kalmalı derken rako sahaya daldı
ben suçu rako'da değil onu oyuna alan ve son topta 3 sayı öndeyken faul yaptırtmayan koç perasovic de buluyorum
bu maçta gözümden çok düştü :((

basketçi dedi ki...

@sarıkaya
bir daha düşün istersen
murat özyer daha önce yop 16 da yer aldı mı almadı mı sen cevap ver!!!!!

oscar dedi ki...

faul civarında orta mesafe jump-shoot kullanabilirdi, fazla içeri girince kısa kalmış.

markar dedi ki...

@Sarıkaya
Malumun ilamı derken ne kastediyosun? Ya da öyle olmaması için ne yapması gerekir adamın?

Sen Murat Özyer seviyesinde bir basketbol görgüsüne sahipsen ve dolayısıyla adamın her dediğini 'he bunu söylemekte ne var ben bunu biliyodum zaten' gibi karşılıyosan sana helal olsun! Ama biz basketbol cahillerini de düşün be abi: senin için sıkıcı olacak biliyorum ama biraz izin ver de adam ortalama bir algının malumuna/malum olmayanına göre yorum yapsın.

Ayrıca, sapla samanı karıştırmaktan başka bir şey değildir yaptığın. Adamın yorumculuğunu beğenmeyebilirsin (bence gerçekten kötü espriler falan yapıyo vs.) ancak bununla adamın top16 kariyerinin ne gibi bir ilişkisi var ben çözemedim. Söz gelimi, Yiğiter Uluğ bu ülkenin en iyi tvde basketbol yorumlayan adamlarından biridir ama top16 maçlarında oyuncu, koç olarak bulunması/bulunmamasıyla hiç alakası yoktur bu durumun. Keza Kaan Kural... Yanlış bir nedensellikle eleştirmenin yanında, yanlış bilgin (bilgisizliğin:top16 ve daha üst seviyelerdeki kariyeri) üzerinden saygısızlık yapıyorsun adama.

Sarıkaya dedi ki...

Saygıda kusur etmemek için dış saha maçlarında TV'nin sesini tamamen kısıyorum! İç saha maçlarında ise zaten salondayım..

Kerem Tunçeri or'da yapabileceği en kötü işi yapıp topu direk rakibe veriyor!:-(( Böyle bir durumda yapılcak yorum "E tabi zor iş!" midir?:-((

Hakikaten hatırlamıyorum Murat Özyer ne zaman top 16 yapmış? Ona bakarsanız Ergin Ataman'ın 2 Final 4'u var, Orhun yazıtları ile yaşıt!.. Burada yaptığım vurgu, son 10 yılda Avrupa basketbolunun nasıl quantum sıçramaları ile geliştiği..

Bana göre Murat Özyer'in en büyük hatası maç yorumlarken kendini koç yerine koyması... Bu sonuca varmam da, Pao maçından sonra yaptığı "Efes bi' daha bu kadar şanslı olmayabilir!" yorumudur.. Ha o yoruma da, Sinan Erdem'in bizim eve 50 metre olması nedeniyle maruz kalmıştım, kanalları zaplarken, ne diyor diye merak ettiğimden değil..

markar dedi ki...

Kerem Tunçeri'nin orda yapabileceği en kötü şey Mirotiç ve Fischer'in üstünden atmaya çalışıp blok yemesidir. Dolayısıyla evet, zor iştir. Melih abimiz ve sen maalesef biraz yanlış yönden çatıyosunuz Kerem'e.

Murat Özyer 96-06 yılları arasında top16 ve dahi top8 yapmış Ülkerspor takımının ve Eurobasket 01' de 2. olmuş milli takımın yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Baş antrenör olarak Galatasaray CC takımını 07'de Uleb Cupta Final-Four yapmıştır. Tabi yine de tüm bunların, Avrupa basketbolunun yaptığı "quantum sıçraması"nın (her ne demekse) adamın yorumculuğuyla gene ne alakasaı var anlamadım.

Özyer'in yorum yaparken kendini koç yerine koyması tartışılabilir, eleştirilebilir (ben rahatsız değilim bundan misal). Ama adamı hem "malumu ilam etmekle" ve aynı anda koç gibi yorum yapmakla eleştirmen çelişkili bi durumdur. Zira eğer sen maça koç gibi yaklaşmıyosan dedikleri sana malum değildir. He tabi sen top16 yapmıştın mahallede arkadaşlarla, pardon.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...