Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

1 Ocak 2011 Cumartesi

Ettore Messina Vazgeçmiyor

Regal Barcelona'ya karşı oynadığı 10 maçın 9'unu kaybeden ve artık sona iyice yaklaştğı düşünülen Ettore Messina vazgeçmediğini belli edercesine, "Şimdi kaybettik ama bir dahaki sefere galip gelmeyi deneyeceğiz" dedi. Kariyeri boyunca, başka hiç bir takıma karşı bu kadar kötü bir performans çizmeyen Sicilyalı koç, otoritelerin Madrid'in mental eksikliği bulunduğuna yönelik eleştirilerine ve muhabirlerin bu yöndeki sorularına, kendisinin bir psikolog olmadığını, mağlubiyetin bir sürü sebebinin bulunabileceği cevabıyla karşılık verdi.

Messina genel değerlendirmesinde; "Xavi Pascual'i ve onun takımını bu galibiyet dolayısıyla kutluyorum. Bu galibiyet çok önemliydi, şüphesiz. Evimize mutsuz bir şekilde dönüyoruz. İstediğimiz gibi oynayamadık. Savunmada ve pas kanallarını kapatmada daha sert ve agresif olmalıydık. Barça savunmasının sertliğine ise dayanamadık. Hücumda doğru tercihleri yapamadık. Barça ilk çeyrekte öne geçti ve biz bir daha oyunu ortaya getiremedik." dedi.

Takımın istikrar problemi için ise; "Takımımın istikrarsız olduğu görüşüne katılıyorum. Detaylara daha fazla dikkat etmeliyiz. Ancak, bu sadece planları uygularken verdiğimiz kararlarımız, sahada yaptığımız hatalarımızla alakalı değil. Bu tip maçları oynamayı bilmekle alakalı. Büyük maçlarda daha sakin kalabilmeliyiz. 10 gün sonra oynanacak Vitoria deplasmanında, zor anlar yaşayacağımızı biliyorum. Bu tür deplasmanları nasıl oynayacağımız bilmeliyiz. Bedeli ağır olacak ama öğreneceğiz."

Barcelona maçı ve Real Madrid'le ilgili önemli bulduğum kısımları çevirip yayınladım. Röportajın tamamı burada. Maç yazısı da yanılmıyorsam kısa süre içinde Maliano'dan gelecek.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...