Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Aralık 2010 Cuma

Ultimatom

Siena maçını İtalya'da takip eden Can İşbakan ve Sine Büyüka maç sonrası Spahija'nın açıklamalarını gece sıcağı sıcağına ilettiler. Spahija'nın mesajı açık ve net ; "Bu seviyede oynayan oyuncuların böyle bir performans göstermeye hakkı yok. Bazı oyuncular artık kendine gelmeli. Onlara bir iki şans daha vereceğim. Eğer bu seviyede devam ederlerse sözleşmesi olsun olmasın, benim olduğum takımda çalışamazlar."  Bu söylemden anlaşılabilecek üç oyuncu var; Greer, Emir ve Lavrinovic. Dün maçta Spahija ile tartışan Lavrinovic'i takımın pota altına en çok ihtiyacı olduğu zamanda Spahija'nın bile göndererek risk alacağını sanmıyorum. Emir Preldzic de üzerine bu kadar yatırım yapılmış, bir de Türk olmuşken yönetim desteğiyle bu kıyımdan yırtacaktır. Geriye kalıyor Greer. Geldiğinde çok sevinmiş, çok da iyi bir tercih olduğunu düşünmüştüm ama Greer müthiş hayalkırıklığı yarattı. Fenerbahçe Ülker gibi büyük düşünen takımlar futbolda kulüo bu kadar anlamsız harcamalar yapıp, tazminatlar öderken arkasına taraftar rüzgarını da almışken gerçekten büyük düşünüyorsa eğer bazı şeyleri göze alıp hamle yapmalıdır. Bana göre Greer'in bu takımda işi yok. Siz ne düşünürsünüz bilemiyorum.

2 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Engin sakatlanmasa Greer sene başında gönderilecekti zaten. Ama Can abiyle konuştum öncelik olarak Emir ve Lavrinoviç'i kastetmiş.

Ugur dedi ki...

Ben gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum bu adam takımda skorer denilebilecek tek adam ve geldiğinden beri anlamsız şekilde oyun kurduruyorlar.. Zidane defansın göbeğinde nasıl oynarsa Greer da o kadar oyun kurucu oynar.. Tamam savunması kötü ama büyük takımsan böyle oyuncuları kaldırmayı öğrenmek gerek diye düşünüyorum..

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...